Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:17
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Tendenze Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3418
Tendenze Athletic Templari
vittori 5.3.2 Tactiek g8
51% Balbezit 49%
37% Spel op eigen helft 63%
8 Doelpogingen 4
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
10 Buitenspel 8
55.5 gemiddelde waardering 56.3
very good Schieten solid
solid Passen good
very good Verdedigen very good


2e minuut.
Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Centeno is nu in balbezit. Centeno geeft een lange en hoge pass. Bădilă rent richting de bal. Bădilă speelt de bal door. Csányi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

16e minuut.
Weylin heeft problemen om de bal te vangen. Medero rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Brčić. Medero raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Medero kan niet meer verder spelen. Kupczyk komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Taffarelli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Trivalić verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Kołecki onderschept slim de pass. Kołecki geeft een lange en hoge pass. van den Velde rent richting de bal. van den Velde haalt uit met een fantastische trap. Csányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tendenze - Athletic Templari 1:0

38e minuut.
Dănceanu geeft de bal voor. Inworp. Eromoigbe met de inworp. Bădilă controleert de bal met de borst. Bădilă draait met de bal, schiet en ... Csányi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tendenze 38%, Athletic Templari 62%.
Tendenze - Athletic Templari 1:0

47e minuut.
Eromoigbe met een snelle inworp. Weylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Weylin geeft een hoge lob. van den Velde heeft problemen om de bal te vangen. van den Velde haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. van den Velde is nu in balbezit. van den Velde schiet op doel. Csányi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Ciardo onderschept slim de pass. Ciardo passt de bal in één keer door. Morsut probeert naar een medespeler te passen. Fumeo bereikt de bal nog maar net als eerste. Fumeo draait met de bal, schiet en ... Trivalić probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Bădilă raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Loyola komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Talevski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soza zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Weylin probeert naar een medespeler te passen. van den Velde rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tendenze - Athletic Templari 2:0

72e minuut.
Zajkin speelt de bal door. Talevski bereikt de bal nog maar net als eerste. Talevski geeft een lange en hoge pass. van den Velde rent richting de bal. van den Velde schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Fumeo controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Centeno maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Loyola bereikt de bal nog maar net als eerste. Loyola draait met de bal, schiet en ... Csányi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tendenze 35%, Athletic Templari 65%.
Tendenze - Athletic Templari 2:0