Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:21
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cronesteyn
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 8810
FC RIJNDIJK II WKSrad
FCR442 Tactiek moja
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
21 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
66.1 gemiddelde waardering 50.4
wonderbaarlijk Schieten goed
uitstekend Passen goed
solide Verdedigen uitstekend


6e minuut.
Azócar passt de bal met de wreef. Parduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Parduh passt de bal met de wreef. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź draait met de bal, schiet en ... Chekhov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Rebane probeert naar een medespeler te passen. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Aliprandi bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc verovert de bal door een tackle van achteren. Folc draait met de bal, schiet en ... Chekhov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Kniaź is nu in balbezit. Kniaź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - WKSrad 1:0

11e minuut.
Delgado geeft een lange en hoge pass. Daar is Kniaź, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Delgado. Delgado krijgt een gele kaart.

12e minuut.
van der Haar verovert de bal door een tackle van achteren. Azócar rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Castaño Gutiérrez. Castaño Gutiérrez krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Dobor passt de bal zonder na te denken. Parduh is nu in balbezit. Parduh passt de bal in één keer door. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rebane is nu in balbezit. Rebane haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - WKSrad 2:0

30e minuut.
Dobor geeft de bal voor. Fedorento probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Covioli de bal. Covioli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Rebane speelt de bal door. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Kniaź passt de bal in één keer door. Folc rent richting de bal. Folc schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. van der Haar geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Chekhov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Kniaź rent richting de bal. Kniaź draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - WKSrad 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 46%, WKSrad 54%.
FC RIJNDIJK II - WKSrad 3:0

47e minuut.
Rabczewski geeft een hoge lob. Paillaqueo heeft problemen om de bal te vangen. Kniaź rent richting de bal. Folc is nu in balbezit. Folc haalt uit met een fantastische trap. Chekhov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

56e minuut.
Rebane kopt de bal weg. Diolaiuti is nu in balbezit. Folc onderschept slim de pass. Klungelig pakt Folc de bal. Folc schiet op doel. Chekhov bokst de bal weg.

61e minuut.
Parduh speelt de bal door. Rebane is nu in balbezit. Rebane met een sublieme pass. Kniaź rent richting de bal. Kniaź schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - WKSrad 4:0

65e minuut.
van der Haar passt de bal in één keer door. Aliprandi onderschept slim de pass. Folc rent richting de bal. Folc schiet op doel. Chekhov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

66e minuut.
Azócar met een sublieme pass. Parduh bereikt de bal nog maar net als eerste. Parduh passt de bal met de wreef. Folc is nu in balbezit. Folc draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - WKSrad 5:0

74e minuut.
Kniaź verovert de bal door een tackle van achteren. Kniaź probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Folc de bal. Folc schiet op doel. Chekhov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Rabczewski geeft een lange en hoge pass. Kniaź bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc bereikt de bal nog maar net als eerste. Folc haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC RIJNDIJK II - WKSrad 6:0

85e minuut.
Rabczewski probeert naar een medespeler te passen. Dobor geeft een hoge lob. Kniaź rent richting de bal. Kniaź schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC RIJNDIJK II 44%, WKSrad 56%.
FC RIJNDIJK II - WKSrad 6:0