Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Progresul Cotroceni United Division
532 nou Tactiek 532 | 1w R #2
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
16 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
63.8 gemiddelde waardering 57.6
formidabel Schieten zeer goed
uitstekend Passen solide
uitstekend Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Gigot met een sublieme pass. Fujara is nu in balbezit. Fujara speelt de bal door. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Molitorys geeft een hoge lob. Filardo probeert naar een medespeler te passen. Mustafazadə kopt de bal weg. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Klicpera is nu in balbezit. Klicpera geeft een lange en hoge pass. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko schiet op doel. Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - United Division 1:0

16e minuut.
Fujara bereikt de bal nog maar net als eerste. Gigot met een sublieme pass. Klicpera rent richting de bal. Klicpera haalt uit met een fantastische trap. Markuszewski werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

28e minuut.
MacCowan rent richting de bal. Klicpera verovert de bal door een tackle van achteren. Thám begaat een overtreding. Klicpera is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Walter komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Zamudio is nu in balbezit. Zamudio passt de bal in één keer door. Molitorys rent richting de bal. Molitorys geeft een lange en hoge pass. Reckenbeil springt en kopt de bal. Filardo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Mustafazadə met een sublieme pass. Inworp. Fujara met een snelle inworp. Gigot is nu in balbezit. Gigot geeft een lange en hoge pass. Markuszewski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - United Division 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 48%, United Division 52%.
Progresul Cotroceni - United Division 2:0

50e minuut.
Papagiannakis verovert de bal door een tackle van achteren. Papagiannakis geeft een hoge lob. Daar is Yazmacı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Inworp. Urtubey komt het veld opgelopen.

54e minuut.
MacCowan geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gigot met een snelle inworp. Fujara geeft een lange en hoge pass. Klicpera springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Reckenbeil is nu in balbezit. Papagiannakis verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez verovert de bal door een tackle van achteren. Rodríguez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - United Division 2:1

66e minuut.
Kucenko is nu in balbezit. Klicpera is nu in balbezit. Gigot probeert de bal met de borst te controleren. Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Markuszewski trapt de bal weg van het doel. Urtubey rent richting de bal. Mustafazadə schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Mustafazadə krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Zamudio rent richting de bal. Szkudelski verovert de bal door een tackle van achteren. Szkudelski speelt de bal door. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Klicpera draait met de bal, schiet en ... MacCowan probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gigot zal de hoekschop nemen. Kucenko krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Fujara met een sublieme pass. Urtubey rent richting de bal. Molitorys bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey onderschept slim de pass. Urtubey geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Gigot kopt de bal weg. Kucenko rent richting de bal. Raça onderschept slim de pass. Urtubey onderschept slim de pass. Urtubey haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Zamudio rent richting de bal. Zamudio passt de bal zonder na te denken. Rodríguez bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Progresul Cotroceni - United Division 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 41%, United Division 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Progresul Cotroceni - United Division 2:2