Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 01:28
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Marauders FC Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3090
Marauders FC Dragon
3-5-2 Var1 Tactiek Main
42% Balbezit 58%
73% Spel op eigen helft 27%
4 Doelpogingen 35
4 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
37 gemiddelde waardering 57.5
poor Schieten very good
average Passen very good
average Verdedigen solid


4e minuut.
Kalenyan geeft de bal voor. Merişor kopt de bal weg. Daar is Whitley, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porrone is nu in balbezit. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Edison rent richting de bal. Edison probeert naar een medespeler te passen. Barbery rent richting de bal. Barbery schiet op doel. Arsalane probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Dragon 0:1

8e minuut.
Hamilton rent richting de bal. Dolgheico onderschept slim de pass. Dolgheico geeft een lange en hoge pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

12e minuut.
Maryška geeft een hoge lob. Hamilton heeft problemen om de bal te vangen. Hamilton speelt de bal door. Studený bereikt de bal nog maar net als eerste. Studený schiet op doel. Oinopolidis bokst de bal weg.

24e minuut.
Edison geeft de bal voor. Whitley onderschept slim de pass. Merişor is nu in balbezit. Merişor draait met de bal, schiet en ... Arsalane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Dragon 0:2

27e minuut.
Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone met een sublieme pass. Edison speelt de bal door. Barbery rent richting de bal. Barbery draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Dolgheico met een sublieme pass. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor geeft de bal voor. Barbery rent richting de bal. Barbery haalt uit met een fantastische trap. Arsalane kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Dragon 0:3

36e minuut.
Pombo met een snelle inworp. Barbery geeft de bal voor. Hamilton probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Merişor geeft de bal voor. Porrone springt en kopt de bal. Arsalane verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Dragon 0:4

39e minuut.
Porrone kopt de bal weg. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Whitley tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Whitley krijgt een gele kaart.

39e minuut.
Barbery is nu in balbezit. Barbery geeft een hoge lob. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap. Arsalane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Dragon 0:5

41e minuut.
Merişor is nu in balbezit. Merişor geeft een lange en hoge pass. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone schiet op doel. Arsalane maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 71%, Dragon 29%.
Marauders FC - Dragon 0:5

50e minuut.
Edison passt de bal in één keer door. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery passt de bal met de wreef. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Arsalane trapt de bal weg van het doel. Dolgheico kopt de bal weg. Merişor probeert de bal met de borst te controleren. Merişor draait met de bal, schiet en ... Arsalane probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ... Arsalane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Dragon 0:6

66e minuut.
Kalenyan bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalenyan geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert De Page de bal onder controle te krijgen. Barbery rent richting de bal. Barbery schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Dragon 0:7

68e minuut.
Pombo met een snelle inworp. Barbery rent richting de bal. Barbery speelt de bal door. Porrone rent richting de bal. Porrone haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Olimpo geeft de bal voor. Barbery kopt de bal weg. Klungelig pakt Whitley de bal. Porrone rent richting de bal. Porrone schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Arsalane trapt de bal weg van het doel. Edison kopt de bal weg. Klungelig pakt Whitley de bal. Porrone is nu in balbezit. Porrone schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Marshall is nu in balbezit. Pombo verovert de bal door een tackle van achteren. Pombo geeft de bal voor. Merişor bereikt de bal nog maar net als eerste. Merişor draait met de bal, schiet en ... Arsalane probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Edison met de inworp. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery geeft de bal voor. Dixon probeert de bal aan de voet te houden. Porrone springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Dolgheico passt de bal met de wreef. Merişor is nu in balbezit. Merişor passt de bal in één keer door. Porrone bereikt de bal nog maar net als eerste. Porrone draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Strik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Pombo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Edison is nu in balbezit. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery draait met de bal, schiet en ... Merişor maakt een snoekduik en kopt de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arsalane werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Whitley probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Strik is nu in balbezit. Porrone verovert de bal door een tackle van achteren. Porrone draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Ion verovert de bal door een tackle van achteren. Ion geeft de bal voor. Porrone kopt de bal weg. Barbery is nu in balbezit. Barbery schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Strik de bal. Barbery bereikt de bal nog maar net als eerste. Barbery draait met de bal, schiet en ... Arsalane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Marauders FC - Dragon 0:8

89e minuut.
Klungelig pakt Merişor de bal. Merişor passt de bal met de wreef. Porrone is nu in balbezit. Porrone draait met de bal, schiet en ... Arsalane maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Marauders FC 75%, Dragon 25%.
Marauders FC - Dragon 0:8