Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: My Route 66 Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2393
My Route 66 soarici
5-3-2 Tactiek adrian
54% Balbezit 46%
20% Spel op eigen helft 80%
29 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 4
48.3 gemiddelde waardering 43.8
excellent Schieten good
very good Passen adequate
very good Verdedigen very good


4e minuut.
MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Daar is Pilkrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilkrt met een sublieme pass. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey probeert naar een medespeler te passen. MacConnell met een sublieme pass. Brachini is nu in balbezit. Brachini draait met de bal, schiet en ... Turkovič probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - soarici 1:0

10e minuut.
Kubiatko controleert de bal met de borst. MacConnell rent richting de bal. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - soarici 2:0

12e minuut.
Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ... Brachini probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - soarici 3:0

13e minuut.
Brachini is nu in balbezit. MacConnell met een sublieme pass. Vécsey rent richting de bal. Vécsey geeft een lange en hoge pass. Brachini springt en kopt de bal. Turkovič verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - soarici 4:0

21e minuut.
MacConnell onderschept slim de pass. MacConnell met een sublieme pass. Pilkrt speelt de bal door. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Rostowski rent richting de bal. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell speelt de bal door. Rostowski is nu in balbezit. Rostowski draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Pérez Ossa met de inworp. Pilkrt rent richting de bal. Halil begaat een overtreding. Halil krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Brachini is nu in balbezit. Pilkrt rent richting de bal. Pilkrt passt de bal zonder na te denken. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - soarici 5:0

30e minuut.
MacConnell passt de bal in één keer door. Rostowski rent richting de bal. Kalogiannis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rostowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. MacConnell komt bij de bal en schiet. Turkovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Rostowski bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell is nu in balbezit. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Brachini heeft problemen om de bal te vangen. Brachini haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Brachini speelt de bal door. Daar is Pilkrt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pilkrt passt de bal in één keer door. Brachini rent richting de bal. Brachini haalt uit met een fantastische trap. Turkovič bokst de bal weg.

43e minuut.
MacConnell passt de bal met de wreef. Rostowski rent richting de bal. Rostowski passt de bal in één keer door. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 16%, soarici 84%.
My Route 66 - soarici 5:0

50e minuut.
Kubiatko is nu in balbezit. Zalomaev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kubiatko is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kubiatko zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rostowski heeft problemen om de bal te vangen. Rostowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Vécsey bereikt de bal nog maar net als eerste. Vécsey passt de bal in één keer door. MacConnell speelt de bal door. Brachini rent richting de bal. Brachini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
My Route 66 - soarici 6:0

53e minuut.
Toderaşca speelt de bal door. Daar is Tchuř, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rostowski maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Rostowski naar de kleedkamers voor een vroege douche.

58e minuut.
Vécsey met de inworp. Kubiatko is nu in balbezit. MacConnell probeert naar een medespeler te passen. Brachini is nu in balbezit. Brachini schiet op doel. Turkovič kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

64e minuut.
Pilkrt speelt de bal door. Klungelig pakt MacConnell de bal. MacConnell speelt de bal door. Vécsey is nu in balbezit. Vécsey geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Inworp. Pilkrt zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pérez Ossa bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell rent richting de bal. MacConnell draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Brachini passt de bal zonder na te denken. Kalogiannis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. MacConnell bereikt de bal nog maar net als eerste. MacConnell haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Brachini bereikt de bal nog maar net als eerste. Híres tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Brachini raakt geblesseerd tijdens het duel. Nedelescu zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Brachini springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: My Route 66 25%, soarici 75%.
My Route 66 - soarici 6:0