Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Madorna75 Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4958
Madorna75 Berlengas Squad
M75 Tactiek 5-2-2-1
41% Balbezit 59%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 11
38.6 gemiddelde waardering 40.5
adequate Schieten weak
good Passen good
adequate Verdedigen adequate


2e minuut.
Daar is Lessa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mikrut is nu in balbezit. Lessa onderschept slim de pass. Lessa geeft een lange en hoge pass. Malheiros springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Musa passt de bal in één keer door. Lessa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikrut. Mikrut krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Dionisio bereikt de bal nog maar net als eerste. Murta bereikt de bal nog maar net als eerste. Dionisio onderschept slim de pass. Daar is Dionisio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dionisio haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Longo maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Lessa kopt de bal weg. Murta rent richting de bal. Dionisio onderschept slim de pass. Dionisio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Madorna75 - Berlengas Squad 0:1

33e minuut.
Ronaldo probeert naar een medespeler te passen. Lessa bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikrut. Mikrut krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madorna75 48%, Berlengas Squad 52%.
Madorna75 - Berlengas Squad 0:1

49e minuut.
Fateixa bereikt de bal nog maar net als eerste. Malheiros onderschept slim de pass. Canegas probeert naar een medespeler te passen. Baguim bereikt de bal nog maar net als eerste. Baguim haalt uit met een fantastische trap. Kazda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

54e minuut.
Ronaldo speelt de bal door. Canegas heeft problemen om de bal te vangen. Fateixa rent richting de bal. Malheiros verovert de bal door een tackle van achteren. Malheiros draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Madorna75 - Berlengas Squad 0:2

77e minuut.
Musa passt de bal in één keer door. Lessa is nu in balbezit. Lessa geeft een hoge lob. Malheiros maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Malheiros stond buitenspel. Canegas neemt vlug de vrije trap. Baguim rent richting de bal. Baguim haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Madorna75 - Berlengas Squad 1:2

88e minuut.
Inworp. Canegas met een snelle inworp. Lisboa rent richting de bal. Teves rent richting de bal. Teves haalt uit met een fantastische trap. Kazda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Madorna75 51%, Berlengas Squad 49%.
Madorna75 - Berlengas Squad 1:2