Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Y.T.C.A Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6606
Hapoel Tel Aviv Netanya warriors
inbetween Tactiek 100
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
47 gemiddelde waardering 52.5
average Schieten excellent
solid Passen good
average Verdedigen solid


5e minuut.
Korman met een snelle inworp. Daar is Laban, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laban geeft een lange en hoge pass. Akale maakt een snoekduik en kopt de bal. Ringer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:1

17e minuut.
Spagnolo speelt de bal door. Inworp. Korman met een snelle inworp. Laban bereikt de bal nog maar net als eerste. Laban geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale speelt de bal door. Arel is nu in balbezit. Arel draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 65%, Netanya warriors 35%.
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:1

46e minuut.
Napolitano is nu in balbezit. Napolitano passt de bal zonder na te denken. Akale rent richting de bal. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Klungelig pakt Zaken de bal. Arel rent richting de bal. Arel met een sublieme pass. Ghinescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghinescu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Horník bereikt de bal nog maar net als eerste. Horník passt de bal in één keer door. Abramov is nu in balbezit. Horník bereikt de bal nog maar net als eerste. Horník geeft de bal voor. Ringer probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

55e minuut.
Sassi verovert de bal door een tackle van achteren. Sassi geeft de bal voor. Azoulay is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sa`adon neemt de hoekschop. Tikva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Horník bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alfasi. Akale is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Horník met een snel genomen vrije trap. Ringer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Arel rent richting de bal. Arel haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:2

67e minuut.
Ghinescu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghinescu met een sublieme pass. Akale bereikt de bal nog maar net als eerste. Akale haalt uit met een fantastische trap. Ringer maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Arel rent richting de bal. Arel schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:3

80e minuut.
Skaribas passt de bal zonder na te denken. Laban is nu in balbezit. Laban geeft een lange en hoge pass. Arel rent richting de bal. Arel draait met de bal, schiet en ... Ringer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

88e minuut.
Bonfantini onderschept slim de pass. Bonfantini geeft de bal voor. Arel is nu in balbezit. Arel draait met de bal, schiet en ... Ringer probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hapoel Tel Aviv 59%, Netanya warriors 41%.
Hapoel Tel Aviv - Netanya warriors 0:4