Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 18:25
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: U.C.M Resita Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3382
U.C.M Resita FC Adonis
cosma16 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
43% Spel op eigen helft 57%
19 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 0
50.5 gemiddelde waardering 42.9
formidable Schieten solid
solid Passen adequate
adequate Verdedigen very good


6e minuut.
Kovařovic rent richting de bal. Kovařovic geeft een lange en hoge pass. Aviles is nu in balbezit. Aviles draait met de bal, schiet en ... Jędras maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - FC Adonis 1:0

9e minuut.
Makarević passt de bal zonder na te denken. Gabriel geeft de bal voor. Giatrakos kopt de bal weg. Aviles rent richting de bal. Aviles draait met de bal, schiet en ... Jędras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Kovařovic bereikt de bal nog maar net als eerste. Kovařovic passt de bal zonder na te denken. Larrota met een sublieme pass. Achim rent richting de bal. Achim schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Achim passt de bal in één keer door. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Arce krijgt een gele kaart. Aviles is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Noto legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Gabriel onderschept slim de pass. Gabriel geeft een lange en hoge pass. Giatrakos kopt de bal weg. Aviles rent richting de bal. Aviles schiet op doel. Jędras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Aviles is nu in balbezit. Aviles schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - FC Adonis 2:0

33e minuut.
Ciortea passt de bal zonder na te denken. Anh Tài is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kovařovic. Kovařovic krijgt een gele kaart. Anh Tài is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Bătrânu met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Anh Tài de bal.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Penha heeft problemen om de bal te vangen. Larrota rent richting de bal. Larrota geeft de bal voor. Achim is nu in balbezit. Achim haalt uit met een fantastische trap. Jędras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - FC Adonis 3:0

40e minuut.
Makarević passt de bal met de wreef. Payer met een sublieme pass. Giatrakos is nu in balbezit. Giatrakos draait met de bal, schiet en ... Arce probeert de bal aan de voet te houden. Paal! Jędras probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Inworp. Moine komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C.M Resita 41%, FC Adonis 59%.
U.C.M Resita - FC Adonis 3:0

48e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Larios komt het veld opgelopen.

50e minuut.
De assistent-scheidsrechter steekt zijn vlag in de lucht. Aviles stond buitenspel. Kerkai komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Kerkai probeert de bal aan de voet te houden. Ciortea rent richting de bal. Ciortea passt de bal met de wreef. Anh Tài is nu in balbezit. Anh Tài draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

58e minuut.
Achim is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arce. Achim is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Burczyński komt het veld opgelopen. Aviles zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Payer heeft problemen om de bal te vangen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Makarević geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Aviles krijgt zijn hoofd ertegen. Jędras bokst de bal weg.

61e minuut.
Ter Petrosyan onderschept slim de pass. Ter Petrosyan heeft problemen om de bal te vangen. Makarević begaat een overtreding. Ter Petrosyan wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ter Petrosyan kan niet meer verder spelen. Frusina komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Payer speelt de bal door. Toscani is nu in balbezit. Toscani speelt de bal door. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Larios is nu in balbezit. Larios draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - FC Adonis 4:0

66e minuut.
Penha geeft een lange en hoge pass. Anh Tài heeft problemen om de bal te vangen. Luntraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Anh Tài verovert de bal door een tackle van achteren. Anh Tài haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles passt de bal in één keer door. Burczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Burczyński haalt uit met een fantastische trap. Jędras werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat. Penha rent richting de bal. Kerkai onderschept slim de pass. Kerkai geeft een lange en hoge pass. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Makarević rent richting de bal. Makarević passt de bal in één keer door. Aviles bereikt de bal nog maar net als eerste. Aviles draait met de bal, schiet en ... Jędras probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
U.C.M Resita - FC Adonis 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: U.C.M Resita 44%, FC Adonis 56%.
U.C.M Resita - FC Adonis 5:0