Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Victoria
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3987
Lucky Team Dumi
noua Tactiek 541 1.1
55% Balbezit 45%
35% Spel op eigen helft 65%
31 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 2
54.2 gemiddelde waardering 35.6
formidabel Schieten goed
redelijk Passen goed
uitstekend Verdedigen goed


1e minuut.
Zülfüqarlı onderschept slim de pass. Narenti speelt de bal door. Purović rent richting de bal. Gutfeld onderschept slim de pass. Gutfeld haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

3e minuut.
Ozimkowski speelt de bal door. Narenti is nu in balbezit. Narenti passt de bal in één keer door. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Buitenspel voor Zülfüqarlı. Goede buitenspelval van de verdediging. neemt vlug de vrije trap. Vadeş kopt de bal weg. Gutfeld is nu in balbezit. Gutfeld draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Melgar rent richting de bal. Constantin is nu in balbezit. Constantin speelt de bal door. Vadeş rent richting de bal. Vadeş schiet op doel. Üzülmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Vadeş kopt de bal weg. Üzülmez probeert naar een medespeler te passen. Rozmyślak controleert de bal met de borst. Rozmyślak geeft een lange en hoge pass. Zülfüqarlı krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Constantin probeert de bal aan de voet te houden. Constantin passt de bal in één keer door. Melgar rent richting de bal. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ciobotaru met een snelle inworp. Gutfeld geeft een hoge lob. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 1:0

44e minuut.
Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld passt de bal zonder na te denken. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş is nu in balbezit. Vadeş haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 2:0

45e minuut.
Klungelig pakt Ragıpoğlu de bal. Ragıpoğlu probeert naar een medespeler te passen. Purović bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld verovert de bal door een tackle van achteren. Gutfeld schiet op doel. Üzülmez bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 3:0

45e minuut.
Pikhur komt het veld opgelopen. Mossoró komt het veld opgelopen. Huuhtanen komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 37%, Dumi 63%.
Lucky Team - Dumi 3:0

52e minuut.
Céspedes geeft een lange en hoge pass. Vadeş kopt de bal weg. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 4:0

54e minuut.
Melgar probeert naar een medespeler te passen. Ciobotaru met een sublieme pass. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 5:0

56e minuut.
Üzülmez speelt de bal door. Rozmyślak kopt de bal weg. Narenti is nu in balbezit. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Gutfeld rent richting de bal. Pikhur onderschept slim de pass. Vadeş verovert de bal door een tackle van achteren. Gutfeld is nu in balbezit. Gutfeld draait met de bal, schiet en ... Üzülmez bokst de bal weg.

61e minuut.
Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Ragıpoğlu de bal. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 6:0

62e minuut.
Narenti passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ursuţ de bal. Melgar is nu in balbezit. Melgar schiet op doel. Üzülmez probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 7:0

63e minuut.
Zülfüqarlı speelt de bal door. Rozmyślak heeft problemen om de bal te vangen. Vadeş is nu in balbezit. Vadeş draait met de bal, schiet en ... Üzülmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Melgar rent richting de bal. Melgar haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 8:0

64e minuut.
Eltek bereikt de bal nog maar net als eerste. Narenti verovert de bal door een tackle van achteren. Céspedes schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Céspedes krijgt een gele kaart. Narenti is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ursuţ met een snel genomen vrije trap. Bădălan heeft problemen om de bal te vangen. Ozimkowski rent richting de bal. Ozimkowski geeft een hoge lob. Moisoiu bokst de bal weg. Zülfüqarlı rent richting de bal. Zülfüqarlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 8:1

66e minuut.
geeft de bal voor. Huuhtanen rent richting de bal. Vadeş verovert de bal door een tackle van achteren. Vadeş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 9:1

67e minuut.
Rozmyślak probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Pikhur de bal. Ragıpoğlu rent richting de bal. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld draait met de bal, schiet en ... Üzülmez kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

68e minuut.
Ciobotaru passt de bal zonder na te denken. Melgar rent richting de bal. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş haalt uit met een fantastische trap. Üzülmez probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Huuhtanen bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar verovert de bal door een tackle van achteren. Vadeş heeft problemen om de bal te vangen. Vadeş draait met de bal, schiet en ... Üzülmez verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

74e minuut.
Huuhtanen geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Zülfüqarlı. Goede buitenspelval van de verdediging. maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Bădălan bereikt de bal nog maar net als eerste. Bădălan geeft een lange en hoge pass. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 10:1

77e minuut.
Klungelig pakt Pikhur de bal. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Pikhur rent richting de bal. Ciobotaru verovert de bal door een tackle van achteren. Ciobotaru geeft een hoge lob. Üzülmez probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Ciobotaru speelt de bal door. Gutfeld bereikt de bal nog maar net als eerste. Gutfeld probeert naar een medespeler te passen. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Constantin rent richting de bal. Inworp. Constantin met de inworp. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba geeft een hoge lob. Üzülmez bokst de bal weg.

87e minuut.
Vadeş passt de bal in één keer door. Ciobotaru is nu in balbezit. Ciobotaru passt de bal met de wreef. Melgar rent richting de bal. Melgar draait met de bal, schiet en ... Üzülmez bokst de bal weg. Vadeş is nu in balbezit. Vadeş schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Lucky Team - Dumi 11:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Lucky Team 33%, Dumi 67%.
Lucky Team - Dumi 11:1