Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Voiculeasa Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 2156
FC Olteanca Lucky Team
goo3 Tactiek noua
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 19
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
44.8 gemiddelde waardering 54.4
very good Schieten excellent
adequate Passen good
average Verdedigen excellent


4e minuut.
Wanglorz passt de bal met de wreef. Vadeş heeft problemen om de bal te vangen. Vadeş passt de bal in één keer door. Melgar bereikt de bal nog maar net als eerste. Melgar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Constantin rent richting de bal. Constantin passt de bal in één keer door. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş schiet op doel. Kyriakoudis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Lucky Team 0:1

10e minuut.
Eltek geeft een lange en hoge pass. Gutfeld kopt de bal weg. Ciurba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Constantin passt de bal zonder na te denken. Ciobotaru speelt de bal door. Kyriakoudis rent richting de bal. Gutfeld onderschept slim de pass. Gutfeld haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Eltek zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ciurba is nu in balbezit. Ciurba met een sublieme pass. Vadeş is nu in balbezit. Vadeş schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Constantin met een sublieme pass. Ciobotaru geeft een lange en hoge pass. Gutfeld is nu in balbezit. Gutfeld haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Lucky Team 0:2

23e minuut.
Eltek verovert de bal door een tackle van achteren. Ciurba probeert naar een medespeler te passen. Constantin rent richting de bal. Melgar geeft de bal voor. Gutfeld maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Gutfeld de bal. Ciobotaru rent richting de bal. Ciobotaru speelt de bal door. Vadeş is nu in balbezit. Vadeş draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 56%, Lucky Team 44%.
FC Olteanca - Lucky Team 0:2

46e minuut.
Rosa rent richting de bal. Wanglorz rent richting de bal. Wanglorz met een sublieme pass. Pazzi is nu in balbezit. Pazzi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

48e minuut.
Gutfeld controleert de bal met de borst. Gutfeld passt de bal zonder na te denken. Vadeş bereikt de bal nog maar net als eerste. Vadeş schiet op doel. Makay werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Olteanca - Lucky Team 0:3

57e minuut.
Ciurba probeert naar een medespeler te passen. Constantin rent richting de bal. Constantin passt de bal met de wreef. Melgar is nu in balbezit. Melgar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Klungelig pakt Eltek de bal. Constantin speelt de bal door. Melgar is nu in balbezit. Melgar geeft een hoge lob. Gutfeld krijgt zijn hoofd ertegen. Makay bokst de bal weg.

64e minuut.
Klungelig pakt Senderos de bal. Senderos geeft de bal voor. Klungelig pakt Bădălan de bal. Deeke bereikt de bal nog maar net als eerste. Deeke schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Gutfeld probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ciobotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Ciobotaru geeft de bal voor. Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Ciurba passt de bal in één keer door. Constantin rent richting de bal. Constantin met een sublieme pass. Daar is Melgar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Melgar draait met de bal, schiet en ... Makay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Kyriakoudis verovert de bal door een tackle van achteren. Kyriakoudis geeft een hoge lob. Inworp. Ciobotaru met een snelle inworp. Gutfeld geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Constantin bereikt de bal nog maar net als eerste. Constantin passt de bal zonder na te denken. Ciurba met een sublieme pass. Melgar is nu in balbezit. Melgar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Senderos geeft een lange en hoge pass. Constantin controleert de bal met de borst. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pazzi. Pazzi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Olteanca 63%, Lucky Team 37%.
FC Olteanca - Lucky Team 0:3