Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Campione L`viv FC Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3047
Campione L`viv FC www.zion11.com
3-4-3 Tactiek yedidot2
57% Balbezit 43%
25% Spel op eigen helft 75%
29 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
3 Buitenspel 1
43.7 gemiddelde waardering 50.7
formidabel Schieten solide
goed Passen redelijk
goed Verdedigen zeer goed


6e minuut.
Fachludin passt de bal met de wreef. Ludźmierski probeert naar een medespeler te passen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 1:0

9e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Hristu met een sublieme pass. Koszek heeft problemen om de bal te vangen. Koszek schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 2:0

10e minuut.
Inworp. Cucu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff met een sublieme pass. Hristu speelt de bal door. Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 3:0

12e minuut.
Gourcuff heeft problemen om de bal te vangen. Gourcuff probeert naar een medespeler te passen. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 4:0

14e minuut.
Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff speelt de bal door. Hristu is nu in balbezit. Hristu haalt uit met een fantastische trap. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 5:0

20e minuut.
Polunin rent richting de bal. Polunin geeft een lange en hoge pass. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ... Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 6:0

23e minuut.
Fachludin verovert de bal door een tackle van achteren. Fachludin passt de bal met de wreef. Ludźmierski rent richting de bal. Ludźmierski schiet op doel. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 7:0

30e minuut.
Polunin rent richting de bal. Polunin passt de bal met de wreef. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 8:0

33e minuut.
Ludźmierski met een sublieme pass. Gourcuff is nu in balbezit. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 9:0

36e minuut.
Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski passt de bal zonder na te denken. Gourcuff is nu in balbezit. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Gourcuff, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gourcuff schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 10:0

39e minuut.
Hristu passt de bal zonder na te denken. Fachludin probeert naar een medespeler te passen. Gourcuff heeft problemen om de bal te vangen. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Posada is nu in balbezit. Gourcuff verovert de bal door een tackle van achteren. Gourcuff passt de bal met de wreef. Koszek is nu in balbezit. Koszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 11:0

43e minuut.
Posada geeft de bal voor. Cucu is nu in balbezit. Cucu passt de bal zonder na te denken. Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Posada is nu in balbezit. Gourcuff maakt een afschuwelijke overtreding. Posada is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Levit komt het veld opgelopen. Ben Yousef komt het veld opgelopen. Piacentino komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campione L`viv FC 24%, www.zion11.com 76%.
Campione L`viv FC - www.zion11.com 11:0

46e minuut.
Vén komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Polunin rent richting de bal. Polunin probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gourcuff de bal. Gourcuff draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Ludźmierski rent richting de bal. Ludźmierski passt de bal met de wreef. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Gourcuff draait met de bal, schiet en ... Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 12:0

52e minuut.
Fachludin probeert naar een medespeler te passen. Polunin is nu in balbezit. Ludźmierski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Koszek de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Portuondo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 13:0

56e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Hristu passt de bal met de wreef. Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski haalt uit met een fantastische trap. Portuondo werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

61e minuut.
Gourcuff is nu in balbezit. Gourcuff passt de bal met de wreef. Koszek rent richting de bal. Ludźmierski is nu in balbezit. Ludźmierski draait met de bal, schiet en ... Portuondo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Posada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ludźmierski rent richting de bal. Ludźmierski draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Koszek is nu in balbezit. Koszek schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 14:0

65e minuut.
Ludźmierski passt de bal in één keer door. Koszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski draait met de bal, schiet en ... Portuondo maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 15:0

69e minuut.
Hristu is nu in balbezit. Hristu passt de bal zonder na te denken. Posada verovert de bal door een tackle van achteren. Koszek rent richting de bal. Koszek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Ludźmierski met een sublieme pass. Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Koszek is nu in balbezit. Koszek draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 16:0

82e minuut.
Cucu met de inworp. Fachludin probeert naar een medespeler te passen. Koszek rent richting de bal. Koszek draait met de bal, schiet en ... Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 17:0

88e minuut.
Gourcuff bereikt de bal nog maar net als eerste. Posada is nu in balbezit. Gourcuff onderschept slim de pass. Gourcuff haalt uit met een fantastische trap. Portuondo probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ludźmierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ludźmierski draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Campione L`viv FC - www.zion11.com 18:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Campione L`viv FC 26%, www.zion11.com 74%.
Campione L`viv FC - www.zion11.com 18:0