Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: NK Hell Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1155
NK Hell Dinamo Zgb
AP7 Tactiek 1,2-ofsajd
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
52.2 gemiddelde waardering 44.6
very good Schieten good
excellent Passen adequate
solid Verdedigen adequate


3e minuut.
Kuc passt de bal zonder na te denken. Štohera rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Štohera geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vaškovič krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Dinamo Zgb 0:1

12e minuut.
Romaniuk heeft problemen om de bal te vangen. Romaniuk geeft de bal voor. Młyczyński kopt de bal weg. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ... Jansson verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Cronborg met een sublieme pass. van der Wal heeft problemen om de bal te vangen. Potrzebny probeert naar een medespeler te passen. Lara is nu in balbezit. Lara draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Ojanperä geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Młyczyński met een snelle inworp. Argüelles rent richting de bal. Argüelles draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
NK Hell - Dinamo Zgb 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hell 48%, Dinamo Zgb 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
NK Hell - Dinamo Zgb 1:1

46e minuut.
Mutti passt de bal met de wreef. Štohera bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Młyczyński. Młyczyński krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Aréstegui rent richting de bal. Aréstegui passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Argüelles de bal. Argüelles schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Młyczyński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Argüelles rent richting de bal. Argüelles haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Colombo de bal onder controle te krijgen. Jansson bokst de bal weg.

68e minuut.
van der Wal passt de bal in één keer door. Lootens is nu in balbezit. Lootens probeert naar een medespeler te passen. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara schiet op doel. Jansson kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

83e minuut.
Daar is Młyczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Młyczyński passt de bal met de wreef. Lara rent richting de bal. Lara draait met de bal, schiet en ... Jansson probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
NK Hell - Dinamo Zgb 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: NK Hell 43%, Dinamo Zgb 57%.
NK Hell - Dinamo Zgb 2:1