Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Progresul Cotroceni Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 7235
Progresul Cotroceni FC Olteanca
433 e22 Tactiek goo3
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
28 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
3 Buitenspel 2
48 gemiddelde waardering 44.5
excellent Schieten very good
solid Passen adequate
average Verdedigen average


1e minuut.
Klungelig pakt Valerie de bal. Valerie geeft een lange en hoge pass. Iacomachi kopt de bal weg. Kucenko rent richting de bal. Kucenko schiet op doel. Makay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Klungelig pakt Oniṣoarã de bal. Kutlagić is nu in balbezit. Oniṣoarã onderschept slim de pass. Wanglorz bereikt de bal nog maar net als eerste. Wanglorz geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Deeke rent richting de bal. Deeke schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - FC Olteanca 0:1

6e minuut.
Urtubey bereikt de bal nog maar net als eerste. Urtubey probeert naar een medespeler te passen. Iacomachi rent richting de bal. Iacomachi haalt uit met een fantastische trap. Makay maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

11e minuut.
Nordentoft probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rosa onderschept slim de pass. Rosa passt de bal zonder na te denken. Senderos bereikt de bal nog maar net als eerste. Senderos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Wanglorz rent richting de bal. Klicpera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wanglorz is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wanglorz zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Iftodi probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Klicpera is nu in balbezit. Rosa tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klicpera is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Urtubey zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Klungelig pakt Hyatt de bal. Iacomachi rent richting de bal. Iacomachi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa speelt de bal door. Klungelig pakt Hyatt de bal. Iacomachi verovert de bal door een tackle van achteren. Iacomachi haalt uit met een fantastische trap. Makay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Makay speelt de bal door. Pazzi kopt de bal weg. Klungelig pakt Oniṣoarã de bal. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Iftodi bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Klicpera geeft een lange en hoge pass. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomachi rent richting de bal. Iacomachi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Progresul Cotroceni - FC Olteanca 1:1

30e minuut.
Valerie is nu in balbezit. Valerie probeert naar een medespeler te passen. Iacomachi is nu in balbezit. Iacomachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Nordentoft kopt de bal weg. Kucenko controleert de bal met de borst. Klicpera is nu in balbezit. Klicpera geeft een lange en hoge pass. Valerie springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - FC Olteanca 2:1

33e minuut.
Urtubey geeft een hoge lob. Daar is Iacomachi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valerie is nu in balbezit. Valerie haalt uit met een fantastische trap. Kyriakoudis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Daar is Nordentoft, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Senderos speelt de bal door. Kutlagić rent richting de bal. Kutlagić schiet op doel. Iftodi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Progresul Cotroceni - FC Olteanca 2:2

41e minuut.
Urtubey geeft de bal voor. Klungelig pakt Valerie de bal. Iacomachi rent richting de bal. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - FC Olteanca 3:2

42e minuut.
Klicpera rent richting de bal. Klicpera geeft een lange en hoge pass. Iacomachi kopt de bal weg. Kucenko heeft problemen om de bal te vangen. Kucenko haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kyriakoudis rent richting de bal. Kyriakoudis geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nordentoft neemt de hoekschop. Klicpera kopt de bal weg. Rosa heeft problemen om de bal te vangen. Valerie rent richting de bal. Valerie draait met de bal, schiet en ... Makay bokst de bal weg.

43e minuut.
Kucenko passt de bal met de wreef. Iacomachi rent richting de bal. Iacomachi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Hyatt de bal onder controle te krijgen. Urtubey geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 41%, FC Olteanca 59%.
Progresul Cotroceni - FC Olteanca 3:2

49e minuut.
Klicpera met een sublieme pass. Inworp. Rosa met een snelle inworp. Kucenko is nu in balbezit. Kucenko draait met de bal, schiet en ... Makay probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Iacomachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Iacomachi schiet op doel. Makay kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

51e minuut.
Nordentoft probeert naar een medespeler te passen. Daar is Valerie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Iacomachi is nu in balbezit. Iacomachi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Abd El-Khalek de bal onder controle te krijgen. Makay bokst de bal weg. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Nistor zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko passt de bal in één keer door. Valerie bereikt de bal nog maar net als eerste. Valerie schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Klicpera verovert de bal door een tackle van achteren. Klicpera geeft de bal voor. Valerie heeft problemen om de bal te vangen. Iacomachi is nu in balbezit. Iacomachi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Valerie is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Klicpera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pazzi onderschept slim de pass. Pazzi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Deeke de bal. Deeke haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Klicpera verovert de bal door een tackle van achteren. Klicpera probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Iacomachi de bal. Kucenko bereikt de bal nog maar net als eerste. Kucenko geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Abd El-Khalek speelt de bal door. Klicpera met een sublieme pass. Iacomachi rent richting de bal. Kucenko rent richting de bal. Kucenko draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Progresul Cotroceni - FC Olteanca 4:2

81e minuut.
Oniṣoarã geeft een hoge lob. Iacomachi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Abd El-Khalek zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abd El-Khalek naar de kleedkamers voor een vroege douche.

82e minuut.
Nistor met een harde bal richting middenveld. Klicpera kopt de bal weg. Rosa met een sublieme pass. Deeke is nu in balbezit. Deeke draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Wanglorz geeft de bal voor. Klungelig pakt Oniṣoarã de bal. Wanglorz begaat een overtreding. Wanglorz krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Iacomachi kopt de bal weg. Klungelig pakt Nordentoft de bal. Valerie met een sublieme pass. Iacomachi rent richting de bal. Iacomachi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Progresul Cotroceni 47%, FC Olteanca 53%.
Progresul Cotroceni - FC Olteanca 4:2