Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: ♔ Hallow Land ♔
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 11930
Elite Sport Club Inter Teius
AfterHyb Tactiek 532
62% Balbezit 38%
16% Spel op eigen helft 84%
32 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
62 gemiddelde waardering 32.9
outstanding Schieten average
very good Passen average
very good Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Grigoropoulos geeft een lange en hoge pass. Dec kopt de bal weg. Magdziej rent richting de bal. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Kharroubi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Inter Teius 1:0

10e minuut.
Rokkos bereikt de bal nog maar net als eerste. Rokkos passt de bal in één keer door. Grigoropoulos rent richting de bal. Grigoropoulos geeft een hoge lob. Magdziej krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Drăgoescu geeft de bal voor. Klungelig pakt Magdziej de bal. Vârtejaru is nu in balbezit. Magdziej onderschept slim de pass. Magdziej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

15e minuut.
Drăgoescu met een sublieme pass. Grigoropoulos rent richting de bal. Grigoropoulos geeft een hoge lob. Magdziej springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Inter Teius 2:0

24e minuut.
Magdziej is nu in balbezit. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Tupã de bal onder controle te krijgen. Chiacu geeft een lange en hoge pass. Magdziej maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Inworp. Drăgoescu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dec bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Borrallo probeert naar een medespeler te passen. Berntsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Berntsen geeft de bal voor. Dec is nu in balbezit. Dec haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

31e minuut.
Chiacu is nu in balbezit. Montero is nu in balbezit. Chiacu onderschept slim de pass. Chiacu geeft de bal voor. Magdziej springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Inter Teius 3:0

33e minuut.
Epifanio geeft de bal voor. Závodi met een sublieme pass. Grigoropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoropoulos geeft de bal voor. Dec springt en kopt de bal. De bal raakt de paal.

39e minuut.
Rokkos speelt de bal door. Chiacu met een sublieme pass. Klungelig pakt Drăgoescu de bal. Drăgoescu geeft de bal voor. Dec maakt een snoekduik en kopt de bal. Kharroubi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Inter Teius 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 16%, Inter Teius 84%.
Elite Sport Club - Inter Teius 4:0

46e minuut.
Vişoianu rent richting de bal. Drăgoescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Vişoianu begaat een overtreding. Drăgoescu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Chiacu zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Dec maakt een snoekduik en kopt de bal. Kharroubi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Doeltrap. Vujanović komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Drăgoescu rent richting de bal. Drăgoescu passt de bal zonder na te denken. Daar is Priewasser, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dec rent richting de bal. Dec schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Daar is Magdziej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Grigoropoulos geeft een lange en hoge pass. Dec springt en kopt de bal. Kharroubi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

59e minuut.
Kharroubi speelt de bal door. Drăgoescu kopt de bal weg. Dec is nu in balbezit. Dec geeft de bal voor. Magdziej springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel. Kharroubi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Ogăraru de bal. Magdziej geeft de bal voor. Vişoianu kopt de bal weg. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel. Kharroubi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ogăraru, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Rokkos heeft problemen om de bal te vangen. Rokkos met een sublieme pass. Chiacu met een sublieme pass. Drăgoescu heeft problemen om de bal te vangen. Drăgoescu geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Dec is nu in balbezit. Dec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Inter Teius 5:0

68e minuut.
Vujanović is nu in balbezit. Dec verovert de bal door een tackle van achteren. Molkowski is nu in balbezit. Dec onderschept slim de pass. Dec haalt uit met een fantastische trap. Kharroubi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Drakulović komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Dec onderschept slim de pass. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Tupã begaat een overtreding. Magdziej is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Magdziej wilt de vrije trap nemen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Drăgoescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vârtejaru kopt de bal weg. Grigoropoulos is nu in balbezit. Grigoropoulos geeft een lange en hoge pass. Daar is Molkowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Dec is nu in balbezit. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Dec rent richting de bal. Magdziej bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Rokkos kopt de bal weg. Grigoropoulos is nu in balbezit. Grigoropoulos geeft een lange en hoge pass. Magdziej rent richting de bal. Magdziej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

89e minuut.
Drăgoescu met de inworp. Magdziej probeert naar een medespeler te passen. Dec rent richting de bal. Dec draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Inter Teius 6:0

89e minuut.
Terán bereikt de bal nog maar net als eerste. Terán passt de bal met de wreef. Ogăraru bereikt de bal nog maar net als eerste. Magdziej verovert de bal door een tackle van achteren. Magdziej draait met de bal, schiet en ... Kharroubi bokst de bal weg. Vujanović onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Elite Sport Club - Inter Teius 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Elite Sport Club 17%, Inter Teius 83%.
Elite Sport Club - Inter Teius 7:0