Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bolivia U21 Panamá U21
Playoffs 1 Tactiek Rojita Extrema
48% Balbezit 52%
70% Spel op eigen helft 30%
2 Doelpogingen 14
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
43.1 gemiddelde waardering 52
adequate Schieten solid
good Passen solid
weak Verdedigen very good


4e minuut.
Claros bereikt de bal nog maar net als eerste. Haughton verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Claros zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chimán geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Gil kopt de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Mon rent richting de bal. Mon passt de bal in één keer door. Macmur rent richting de bal. Daley is nu in balbezit. Daley haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Panamá U21 0:1

23e minuut.
Stewart bereikt de bal nog maar net als eerste. Stewart passt de bal met de wreef. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon geeft een lange en hoge pass. Daley springt en kopt de bal. De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macmur rent richting de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ... De Avila verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daley rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Panamá U21 0:2

27e minuut.
McClean probeert naar een medespeler te passen. Stewart speelt de bal door. Klungelig pakt Macmur de bal. Macmur draait met de bal, schiet en ... De Avila werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Panamá U21 0:3

32e minuut.
Macmur verovert de bal door een tackle van achteren. Macmur passt de bal in één keer door. Mon probeert naar een medespeler te passen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Klungelig pakt Acuña de bal. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon geeft een hoge lob. Macmur rent richting de bal. Macmur haalt uit met een fantastische trap. De Avila bokst de bal weg.

43e minuut.
Haughton geeft een lange en hoge pass. Daar is Macmur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Stewart is nu in balbezit. Stewart draait met de bal, schiet en ... De Avila probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bolivia U21 - Panamá U21 0:4

45e minuut.
Hoyos probeert naar een medespeler te passen. Chimán rent richting de bal. Chimán passt de bal met de wreef. Sevrini bereikt de bal nog maar net als eerste. Sevrini schiet op doel. Austin kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia U21 69%, Panamá U21 31%.
Bolivia U21 - Panamá U21 0:4

48e minuut.
Manik geeft een hoge lob. Daar is Lozada, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Haughton neemt de hoekschop. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

52e minuut.
Macmur passt de bal zonder na te denken. Durán is nu in balbezit. Daley onderschept slim de pass. Daley haalt uit met een fantastische trap. De Avila maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Stewart probeert naar een medespeler te passen. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon geeft een lange en hoge pass. Daley bereikt de bal nog maar net als eerste. Daley draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Cañate rent richting de bal. Cañate passt de bal in één keer door. Stewart speelt de bal door. Daar is Haughton, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Haughton geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

70e minuut.
Cañate bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañate geeft de bal voor. Macmur is nu in balbezit. Macmur draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Mon is nu in balbezit. Mon geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Doeltrap. Guerrero komt het veld opgelopen.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cornejo komt het veld opgelopen.

89e minuut.
McClean kopt de bal weg. Daar is Mon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lozada is nu in balbezit. Guerrero verovert de bal door een tackle van achteren. Guerrero schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bolivia U21 71%, Panamá U21 29%.
Bolivia U21 - Panamá U21 0:4