Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Háromszék Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 4429
F.C.Háromszėk SZV Club
4-2-2-2 Tactiek vince532
55% Balbezit 45%
26% Spel op eigen helft 74%
18 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
46.8 gemiddelde waardering 34.5
solid Schieten average
good Passen average
good Verdedigen adequate


6e minuut.
Ravani rent richting de bal. Ravani speelt de bal door. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada schiet op doel. De bal raakt de paal.

21e minuut.
Nedelcu speelt de bal door. Szarka rent richting de bal. van der Moot is nu in balbezit. Szarka verovert de bal door een tackle van achteren. Szarka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Toader speelt de bal door. Răducanu heeft problemen om de bal te vangen. Răducanu geeft een lange en hoge pass. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov haalt uit met een fantastische trap. Pintilii verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - SZV Club 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Háromszėk 29%, SZV Club 71%.
F.C.Háromszėk - SZV Club 1:0

47e minuut.
Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc geeft een lange en hoge pass. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov schiet op doel. Pintilii maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - SZV Club 2:0

59e minuut.
Klungelig pakt Cuzuban de bal. Ciubuc rent richting de bal. Ciubuc geeft de bal voor. Szarka krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Szarka bereikt de bal nog maar net als eerste. Prastowo verovert de bal door een tackle van achteren. Prastowo geeft een lange en hoge pass. Răducanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Răducanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Nosov is nu in balbezit. van der Moot rent richting de bal. Nosov verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Nosov de bal. Nosov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - SZV Club 3:0

66e minuut.
Nedelcu heeft problemen om de bal te vangen. Nedelcu geeft een lange en hoge pass. Kutlagić heeft problemen om de bal te vangen. Nosov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nosov draait met de bal, schiet en ... Pintilii bokst de bal weg.

71e minuut.
Lewis is nu in balbezit. Răducanu onderschept slim de pass. Răducanu geeft de bal voor. Nosov is nu in balbezit. Nosov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

72e minuut.
Răducanu passt de bal zonder na te denken. Nedelcu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nedelcu passt de bal met de wreef. Nosov is nu in balbezit. Nosov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
F.C.Háromszėk - SZV Club 4:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nedelcu met een snelle inworp. Toader met een sublieme pass. Nosov is nu in balbezit. Nosov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Bilotto met een sublieme pass. Kutlagić is nu in balbezit. Szarka onderschept slim de pass. Szarka draait met de bal, schiet en ... Pintilii werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C.Háromszėk 24%, SZV Club 76%.
F.C.Háromszėk - SZV Club 4:0