Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Z Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 7016
Z Hell Town
Eva Tactiek unni
47% Balbezit 53%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 38
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 7
28.8 gemiddelde waardering 63.2
weak Schieten outstanding
poor Passen very good
good Verdedigen very good


4e minuut.
Wenda met een snelle inworp. Preich is nu in balbezit. Rapacki maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Rapacki moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Rapacki schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiedźmin onderschept slim de pass. Usmi geeft de bal voor. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebers haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Khayri rent richting de bal. Khayri schiet op doel. Kujawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt de Kock de bal. Wale is nu in balbezit. Wale draait met de bal, schiet en ... Kujawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 0:1

19e minuut.
Dyduch heeft problemen om de bal te vangen. Shylin rent richting de bal. Shylin passt de bal zonder na te denken. Daar is Khayri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khayri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Bahamón is nu in balbezit. Bahamón passt de bal zonder na te denken. Shylin is nu in balbezit. Shylin geeft de bal voor. Khayri maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 0:2

24e minuut.
Shylin rent richting de bal. Shylin geeft een lange en hoge pass. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 0:3

30e minuut.
Wenda rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Bahamón. Wenda is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Wenda zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Pachuła springt en kopt de bal. Emanuelsson bokst de bal weg. Pachuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Pachuła draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 1:3

34e minuut.
Wale rent richting de bal. Wiedźmin is nu in balbezit. Wiedźmin passt de bal in één keer door. Wale is nu in balbezit. Wale haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

36e minuut.
Shylin probeert naar een medespeler te passen. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Khayri raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Siebers neemt zijn aanloop. Paal!

37e minuut.
Soland geeft een lange en hoge pass. Wale kopt de bal weg. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel. Kujawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 1:4

40e minuut.
Shylin passt de bal zonder na te denken. Wale bereikt de bal nog maar net als eerste. Wale geeft een lange en hoge pass. Daar is Siebers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Siebers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 1:5

42e minuut.
Koester probeert naar een medespeler te passen. Daar is Moizan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moizan geeft de bal voor. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri schiet op doel. Kujawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Shylin rent richting de bal. Shylin geeft een lange en hoge pass. Wiedźmin is nu in balbezit. Siebers verovert de bal door een tackle van achteren. Siebers draait met de bal, schiet en ... Kujawa bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z 58%, Hell Town 42%.
Z - Hell Town 1:5

46e minuut.
Jildenkrans komt het veld opgelopen. Ambrozik komt het veld opgelopen.

48e minuut.
de Kock heeft problemen om de bal te vangen. Jildenkrans is nu in balbezit. Jildenkrans passt de bal met de wreef. Shylin bereikt de bal nog maar net als eerste. Shylin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Inworp. Bahamón met de inworp. Shylin geeft een hoge lob. Jildenkrans rent richting de bal. Jildenkrans haalt uit met een fantastische trap. Kujawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
Dat scheelde niet veel!

51e minuut.
Preich bereikt de bal nog maar net als eerste. Shylin verovert de bal door een tackle van achteren. Shylin geeft de bal voor. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik draait met de bal, schiet en ... Kujawa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Wiedźmin heeft problemen om de bal te vangen. Kujawa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Wiedźmin is nu in balbezit. Wiedźmin geeft een lange en hoge pass. Wenda kopt de bal weg. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans haalt uit met een fantastische trap. Paal!

53e minuut.
Bahamón geeft een hoge lob. Shylin is nu in balbezit. Shylin geeft een hoge lob. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebers schiet op doel. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Wiedźmin geeft de bal voor. Inworp. Shylin met de inworp. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Dyduch speelt de bal door. Pepino geeft een lange en hoge pass. Soland geeft de bal voor. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dyduch passt de bal met de wreef. Wenda is nu in balbezit. Wenda geeft een hoge lob. Fijas springt en kopt de bal. Emanuelsson probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Fijas rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 2:5

62e minuut.
Bahamón bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahamón passt de bal met de wreef. Siebers is nu in balbezit. Siebers draait met de bal, schiet en ... Kujawa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 2:6

63e minuut.
Pepino bereikt de bal nog maar net als eerste. Pepino geeft de bal voor. Jildenkrans is nu in balbezit. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ... Kujawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 2:7

66e minuut.
Jildenkrans is nu in balbezit. Shylin is nu in balbezit. Shylin passt de bal in één keer door. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Shylin speelt de bal door. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Jildenkrans de bal. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 2:8

68e minuut.
Usmi geeft een lange en hoge pass. Pepino kopt de bal weg. Jildenkrans rent richting de bal. Jildenkrans haalt uit met een fantastische trap. Kujawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 2:9

69e minuut.
Buczkowski geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bahamón met de inworp. Shylin rent richting de bal. Shylin haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Ambrozik is nu in balbezit. Pepino verovert de bal door een tackle van achteren. Pepino geeft een lange en hoge pass. Jildenkrans heeft problemen om de bal te vangen. Jildenkrans haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siebers rent richting de bal. Siebers schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 2:10

73e minuut.
Seniw controleert de bal met de borst. Siebers is nu in balbezit. Siebers geeft de bal voor. Ambrozik is nu in balbezit. Ambrozik schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 2:11

75e minuut.
Moizan verovert de bal door een tackle van achteren. Shylin rent richting de bal. Shylin passt de bal in één keer door. Ambrozik bereikt de bal nog maar net als eerste. Ambrozik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Fijas onderschept slim de pass. Fijas met een sublieme pass. Wenda bereikt de bal nog maar net als eerste. Usmi speelt de bal door. Dyduch geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Emanuelsson probeert naar een medespeler te passen. Shylin is nu in balbezit. Shylin haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Ambrozik heeft problemen om de bal te vangen. Ambrozik probeert naar een medespeler te passen. Jildenkrans bereikt de bal nog maar net als eerste. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ... Kujawa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Z - Hell Town 2:12

84e minuut.
Bahamón met een snelle inworp. Shylin is nu in balbezit. Shylin passt de bal in één keer door. Jildenkrans heeft problemen om de bal te vangen. Jildenkrans draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

85e minuut.
Koester geeft een hoge lob. Wiedźmin heeft problemen om de bal te vangen. Buczkowski rent richting de bal. Siebers verovert de bal door een tackle van achteren. Siebers draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Z 68%, Hell Town 32%.
Z - Hell Town 2:12