Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nyíregyháza FC Nara Team United
Nara Team United Tactiek 424
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 6
7 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
74.7 gemiddelde waardering 76.1
outstanding Schieten formidable
outstanding Passen outstanding
brilliant Verdedigen incredible


2e minuut.
Paravati kopt de bal weg. Massera kan de bal niet met de borst controleren. Massera met een sublieme pass. Veskioja rent richting de bal. Veskioja schiet op doel. Ternero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Doré is nu in balbezit. Doré probeert naar een medespeler te passen. Moore is nu in balbezit. Moore geeft een lange en hoge pass. Khan krijgt zijn hoofd ertegen. Rompek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Valle geeft een hoge lob. Estatzu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thiebaut. Thiebaut krijgt een gele kaart.

23e minuut.
Buszka rent richting de bal. Buszka geeft de bal voor. Khan kopt de bal weg. Doré bereikt de bal nog maar net als eerste. Doré schiet op doel. Rompek bokst de bal weg.

25e minuut.
Valle kopt de bal weg. Rey geeft een hoge lob. Klungelig pakt Mendoza de bal. Khan rent richting de bal. Khan haalt uit met een fantastische trap. Rompek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
José García met de inworp. Bustillos rent richting de bal. Met opzet legt Moore zijn tegenspeler op de grond. Moore krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Łojek is nu in balbezit. Bustillos speelt de bal door. Massera is nu in balbezit. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Klungelig pakt Bustillos de bal. Bustillos geeft de bal voor. Estatzu is nu in balbezit. Estatzu haalt uit met een fantastische trap. Ternero maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Veskioja passt de bal zonder na te denken. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek passt de bal in één keer door. Veskioja bereikt de bal nog maar net als eerste. Veskioja draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Nara Team United 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 59%, Nara Team United 41%.
Nyíregyháza FC - Nara Team United 1:0

51e minuut.
Valette met een snelle inworp. Rey rent richting de bal. Valle tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Valle krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Rey rent richting de bal. Rey probeert naar een medespeler te passen. Moore geeft de bal voor. Khan springt en kopt de bal. Rompek werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Nyíregyháza FC - Nara Team United 1:1

57e minuut.
Massera bereikt de bal nog maar net als eerste. Valette onderschept slim de pass. Valette passt de bal met de wreef. Daar is Moore, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moore geeft de bal voor. Rompek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Veskioja rent richting de bal. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Łojek de bal. Łojek geeft een lange en hoge pass. Estatzu krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bustillos met een snelle inworp. Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek geeft de bal voor. Estatzu maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Veskioja krijgt zijn hoofd ertegen. Ternero werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paravati onderschept slim de pass. Estatzu bereikt de bal nog maar net als eerste. Estatzu haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nyíregyháza FC - Nara Team United 2:1

69e minuut.
Mendoza verovert de bal door een tackle van achteren. Mendoza probeert naar een medespeler te passen. Massera is nu in balbezit. Massera haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Ternero niet meer kan verder spelen. Vigneron komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Thiebaut geeft een hoge lob. Inworp. Massera met een snelle inworp. Bustillos geeft een hoge lob. Estatzu krijgt zijn hoofd ertegen. Vigneron bokst de bal weg.

84e minuut.
Paravati met een sublieme pass. Rey heeft problemen om de bal te vangen. José García begaat een overtreding. Rey wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nyíregyháza FC 41%, Nara Team United 59%.
Nyíregyháza FC - Nara Team United 2:1