Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:31
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: LETS Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 3871
LETS Prutul Vladesti
Second Tactiek T1
58% Balbezit 42%
22% Spel op eigen helft 78%
43 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 3
61.2 gemiddelde waardering 41
uitstekend Schieten goed
uitmuntend Passen goed
zeer goed Verdedigen solide


2e minuut.
Hotoleanu speelt de bal door. Ghemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczewski rent richting de bal. Hanczewski geeft de bal voor. Kosecki springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 1:0

4e minuut.
Hotoleanu speelt de bal door. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki passt de bal in één keer door. Ghemu rent richting de bal. Ghemu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 2:0

10e minuut.
Prohniţchi passt de bal met de wreef. Kosecki is nu in balbezit. Daar is Kosecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosecki draait met de bal, schiet en ... Strejček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 3:0

14e minuut.
Ghemu is nu in balbezit. Ghemu passt de bal in één keer door. Phi Cường rent richting de bal. Kosecki onderschept slim de pass. Kosecki schiet op doel. Paal!

15e minuut.
Hotoleanu met een sublieme pass. Kosecki rent richting de bal. Cripps legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cripps krijgt een gele kaart. Kosecki raakt geblesseerd tijdens het duel. Kosecki neemt de penalty, wat een uithaal! Strejček maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 4:0

22e minuut.
Hotoleanu passt de bal zonder na te denken. Ghemu is nu in balbezit. Şabanoğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Şabanoğlu krijgt een gele kaart. Ghemu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kosecki zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. Strejček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 5:0

25e minuut.
Ghemu heeft problemen om de bal te vangen. Prohniţchi rent richting de bal. Prohniţchi passt de bal in één keer door. Kosecki rent richting de bal. Kosecki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

26e minuut.
Hotoleanu passt de bal zonder na te denken. Hanczewski met een sublieme pass. Kosecki is nu in balbezit. Ghemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghemu draait met de bal, schiet en ... Strejček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

27e minuut.
Sievinen bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohniţchi is nu in balbezit. Prohniţchi passt de bal in één keer door. Kosecki rent richting de bal. Kosecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Strejček trapt de bal weg van het doel. Huntelaar probeert de bal met de borst te controleren. Sievinen is nu in balbezit. Huntelaar onderschept slim de pass. Huntelaar haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hanczewski met de inworp. Prohniţchi rent richting de bal. Prohniţchi geeft een hoge lob. Kosecki springt en kopt de bal. Strejček kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LETS 27%, Prutul Vladesti 73%.
LETS - Prutul Vladesti 5:0

47e minuut.
Strejček neemt vlug de vrije trap. Hanczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczewski passt de bal in één keer door. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Hotoleanu geeft de bal voor. Ghemu springt en kopt de bal. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 6:0

50e minuut.
Ghemu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghemu passt de bal zonder na te denken. Phi Cường rent richting de bal. Kosecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosecki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

55e minuut.
Prohniţchi bereikt de bal nog maar net als eerste. Prohniţchi geeft een hoge lob. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki schiet op doel. Strejček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 7:0

59e minuut.
Sievinen maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Maruna kopt de bal weg. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki schiet op doel. Strejček probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 8:0

62e minuut.
Hanczewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Hanczewski passt de bal zonder na te denken. Şabanoğlu is nu in balbezit. Ghemu verovert de bal door een tackle van achteren. Ghemu haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Strejček werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Phi Cường, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Phi Cường onderschept slim de pass. Phi Cường geeft een hoge lob. Rogański kopt de bal weg. Hotoleanu speelt de bal door. Kosecki rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Hotoleanu neemt de hoekschop. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 9:0

67e minuut.
Kubiński passt de bal met de wreef. Inworp. Hanczewski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Prohniţchi is nu in balbezit. Prohniţchi geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Kubiński kan de bal niet met de borst controleren. Sievinen probeert naar een medespeler te passen. Prohniţchi met een sublieme pass. Kosecki is nu in balbezit. Kosecki haalt uit met een fantastische trap. Strejček probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 10:0

72e minuut.
Prohniţchi probeert naar een medespeler te passen. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu passt de bal zonder na te denken. Kosecki rent richting de bal. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 11:0

74e minuut.
Prohniţchi rent richting de bal. Prohniţchi met een sublieme pass. Kosecki rent richting de bal. Kosecki schiet op doel. Strejček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 12:0

76e minuut.
Hanczewski rent richting de bal. Hanczewski passt de bal in één keer door. Kosecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki schiet op doel. Strejček werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 13:0

79e minuut.
Hotoleanu geeft de bal voor. Ghemu kopt de bal weg. Daar is Maruna, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kosecki rent richting de bal. Kosecki draait met de bal, schiet en ... Strejček bokst de bal weg.

82e minuut.
Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu passt de bal in één keer door. Phi Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki verovert de bal door een tackle van achteren. Kosecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Kosecki rent richting de bal. Phi Cường bereikt de bal nog maar net als eerste. Kosecki onderschept slim de pass. Kosecki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
LETS - Prutul Vladesti 14:0

85e minuut.
Ghemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghemu haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Phi Cường de bal onder controle te krijgen. Prohniţchi rent richting de bal. Prohniţchi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hanczewski speelt de bal door. Kosecki heeft problemen om de bal te vangen. Kosecki met een sublieme pass. Ghemu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghemu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Sievinen kopt de bal weg. Hotoleanu is nu in balbezit. Hotoleanu speelt de bal door. Kosecki rent richting de bal. Kosecki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

90e minuut.
Hotoleanu probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Prohniţchi de bal. Prohniţchi passt de bal in één keer door. Kosecki heeft problemen om de bal te vangen. Kosecki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LETS 17%, Prutul Vladesti 83%.
LETS - Prutul Vladesti 14:0