Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC_Bayer München Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 6681
FC_Bayer München Das Urgestein
Sicherung Sturm Tactiek Geld sammeln
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
13 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 4
46.9 gemiddelde waardering 44
solid Schieten good
good Passen good
average Verdedigen adequate


6e minuut.
Inworp. Stojnić met de inworp. Kizas rent richting de bal. Kizas geeft een lange en hoge pass. Robertson maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cahill is nu in balbezit. Cahill probeert naar een medespeler te passen. Robertson rent richting de bal. Robertson haalt uit met een fantastische trap. Mooser werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Das Urgestein 1:0

24e minuut.
Cahill bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahill passt de bal zonder na te denken. Stojnić rent richting de bal. Stojnić haalt uit met een fantastische trap. Mooser maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
Lamatrice kopt de bal weg. Käsler rent richting de bal. Robertson onderschept slim de pass. Robertson draait met de bal, schiet en ... Mooser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Das Urgestein 2:0

40e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Stojnić zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Robertson bereikt de bal nog maar net als eerste. Robertson haalt uit met een fantastische trap. Silver probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bayer München 43%, Das Urgestein 57%.
FC_Bayer München - Das Urgestein 2:0

48e minuut.
Osowski met een sublieme pass. Daar is Gherghina, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gherghina speelt de bal door. Achim is nu in balbezit. Achim haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mooser trapt de bal weg. Cahill kopt de bal weg. Lamatrice bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamatrice haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Cahill geeft een hoge lob. Hemetzberger kopt de bal weg. Lamatrice is nu in balbezit. Lamatrice schiet op doel. Mooser probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Das Urgestein 3:0

80e minuut.
Cahill onderschept slim de pass. Cahill met een sublieme pass. Robertson rent richting de bal. Robertson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Silver de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Kizas met de inworp. Cahill rent richting de bal. Cahill passt de bal zonder na te denken. Stojnić is nu in balbezit. Stojnić schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_Bayer München - Das Urgestein 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_Bayer München 43%, Das Urgestein 57%.
FC_Bayer München - Das Urgestein 4:0