Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:42
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Biancoverdes Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3357
Biancoverdes Dzikie Kaczki
super Tactiek ddeeff
37% Balbezit 63%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 28
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 10
29.9 gemiddelde waardering 49.9
average Schieten very good
weak Passen very good
unsatisfactory Verdedigen good


2e minuut.
Azulewicz geeft een hoge lob. Szkrabik rent richting de bal. Visigalli onderschept slim de pass. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Aziz kopt de bal weg. Hejmej probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rembrak rent richting de bal. Rembrak geeft een lange en hoge pass. Visigalli maakt een snoekduik en kopt de bal. Chitaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Pascu probeert naar een medespeler te passen. Móricz is nu in balbezit. Čingrija rent richting de bal. Čingrija draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Kochík de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Macasa heeft problemen om de bal te vangen. Pascu rent richting de bal. Pascu passt de bal in één keer door. Móricz is nu in balbezit. Móricz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Pascu passt de bal met de wreef. Čingrija heeft problemen om de bal te vangen. Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Móricz rent richting de bal. Móricz draait met de bal, schiet en ... Chitaru kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Zarechniy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şipoş verovert de bal door een tackle van achteren. Şipoş speelt de bal door. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

16e minuut.
Čingrija passt de bal in één keer door. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz speelt de bal door. Visigalli rent richting de bal. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Heredia rent richting de bal. Şipoş verovert de bal door een tackle van achteren. Şipoş met een sublieme pass. Kempiński rent richting de bal. Kempiński haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Pascu is nu in balbezit. Macasa rent richting de bal. Pascu verovert de bal door een tackle van achteren. Pascu geeft een lange en hoge pass. Visigalli krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancoverdes 82%, Dzikie Kaczki 18%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Biancoverdes - Dzikie Kaczki 0:0

60e minuut.
Walkiewicz geeft de bal voor. Čingrija is nu in balbezit. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Vik de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Visigalli rent richting de bal. Visigalli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - Dzikie Kaczki 0:1

62e minuut.
Şipoş verovert de bal door een tackle van achteren. Şipoş probeert naar een medespeler te passen. Visigalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - Dzikie Kaczki 0:2

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chitaru met een harde bal richting middenveld. Pascu kopt de bal weg. Visigalli rent richting de bal. Visigalli schiet op doel. Chitaru bokst de bal weg.

78e minuut.
Visigalli passt de bal in één keer door. Čingrija is nu in balbezit. Čingrija passt de bal zonder na te denken. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Čingrija met een sublieme pass. Móricz bereikt de bal nog maar net als eerste. Móricz passt de bal in één keer door. Visigalli is nu in balbezit. Visigalli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancoverdes - Dzikie Kaczki 0:3

89e minuut.
Čingrija kan de bal niet met de borst controleren. Čingrija probeert naar een medespeler te passen. Daar is Móricz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Móricz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancoverdes 72%, Dzikie Kaczki 28%.
Biancoverdes - Dzikie Kaczki 0:3