Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Cosmos Kick Field
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4380
BlueStar OSU Beavers
Bulgursalat Tactiek Hergiswil
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 41
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 9
36 gemiddelde waardering 66.8
average Schieten outstanding
average Passen outstanding
weak Verdedigen formidable


1e minuut.
Muñoz Pérez met een sublieme pass. Durisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Senti met de inworp. Durisch geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Donati geeft een hoge lob. Muñoz Pérez kopt de bal weg. Durisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Durisch geeft een lange en hoge pass. Muñoz Pérez springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Gäumann bereikt de bal nog maar net als eerste. Gäumann geeft een hoge lob. Brodbeck bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli verovert de bal door een tackle van achteren. Filli haalt uit met een fantastische trap. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

8e minuut.
Gäumann passt de bal met de wreef. Senti probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

10e minuut.
Durisch met een sublieme pass. Gut rent richting de bal. Muñoz Pérez onderschept slim de pass. Muñoz Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:1

11e minuut.
Senti bereikt de bal nog maar net als eerste. Senti geeft de bal voor. Filli rent richting de bal. Filli draait met de bal, schiet en ... Marcodona werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:2

14e minuut.
Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez geeft een lange en hoge pass. Filli rent richting de bal. Filli schiet op doel. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Senti probeert naar een medespeler te passen. Filli rent richting de bal. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ... Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:3

18e minuut.
Gut verovert de bal door een tackle van achteren. Gut geeft een hoge lob. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:4

24e minuut.
Durisch geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Brodbeck de bal. Filli rent richting de bal. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Salomon rent richting de bal. Salomon passt de bal in één keer door. Senti probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ... Marcodona probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

29e minuut.
Gäumann heeft problemen om de bal te vangen. Gäumann met een sublieme pass. Durisch is nu in balbezit. Durisch geeft een hoge lob. Muñoz Pérez maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:5

31e minuut.
Donati speelt de bal door. Gäumann is nu in balbezit. Gäumann geeft een hoge lob. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Maus is nu in balbezit. Gäumann verovert de bal door een tackle van achteren. Gäumann passt de bal in één keer door. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez haalt uit met een fantastische trap. Marcodona bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Durisch zal de hoekschop nemen. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez schiet op doel. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

35e minuut.
Hrůza onderschept slim de pass. Hrůza speelt de bal door. Senti speelt de bal door. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli schiet op doel. Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

39e minuut.
Gajowiak geeft een lange en hoge pass. Gianotti kopt de bal weg. Senti met een sublieme pass. Klungelig pakt Durisch de bal. Durisch schiet op doel. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Senti probeert naar een medespeler te passen. Durisch bereikt de bal nog maar net als eerste. Durisch met een sublieme pass. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Marcodona trapt de bal weg van het doel. Donati kopt de bal weg. Filli rent richting de bal. Filli draait met de bal, schiet en ... Marcodona verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Senti probeert naar een medespeler te passen. Durisch heeft problemen om de bal te vangen. Durisch probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:6

44e minuut.
Donati is nu in balbezit. Donati geeft een lange en hoge pass. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli rent richting de bal. Filli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 80%, OSU Beavers 20%.
BlueStar - OSU Beavers 0:6

46e minuut.
Bardill komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Salomon geeft de bal voor. Klungelig pakt Durisch de bal. Durisch probeert naar een medespeler te passen. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

49e minuut.
Durisch met een snelle inworp. Senti rent richting de bal. Senti geeft een lange en hoge pass. Filli krijgt zijn hoofd ertegen. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:7

54e minuut.
Senti kopt de bal weg. Durisch is nu in balbezit. Durisch geeft een lange en hoge pass. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:8

55e minuut.
Longhi is nu in balbezit. Filli is nu in balbezit. Mc Donald begaat een overtreding. Mc Donald krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Gianotti heeft problemen om de bal te vangen. Muñoz Pérez speelt de bal door. Filli rent richting de bal. Filli schiet op doel. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:9

63e minuut.
Donati verovert de bal door een tackle van achteren. Donati geeft de bal voor. Maus is nu in balbezit. Filli onderschept slim de pass. Filli haalt uit met een fantastische trap. Marcodona bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

65e minuut.
Senti passt de bal met de wreef. Durisch is nu in balbezit. Durisch met een sublieme pass. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:10

68e minuut.
Gäumann geeft de bal voor. Durisch kopt de bal weg. Maus kan de bal niet met de borst controleren. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

69e minuut.
Klungelig pakt Filli de bal. Minnig is nu in balbezit. Filli onderschept slim de pass. Filli haalt uit met een fantastische trap. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:11

71e minuut.
Weingart bereikt de bal nog maar net als eerste. Gäumann onderschept slim de pass. Gäumann speelt de bal door. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez haalt uit met een fantastische trap. Marcodona kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Filli bereikt de bal nog maar net als eerste. Filli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Senti met een sublieme pass. Durisch rent richting de bal. Durisch speelt de bal door. Muñoz Pérez rent richting de bal. Muñoz Pérez schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Donati bereikt de bal nog maar net als eerste. Donati geeft een hoge lob. Muñoz Pérez is nu in balbezit. Muñoz Pérez haalt uit met een fantastische trap. Marcodona maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Weingart bereikt de bal nog maar net als eerste. Senti met een sublieme pass. Gäumann geeft de bal voor. Filli maakt een snoekduik en kopt de bal. Marcodona probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:12

87e minuut.
Filli passt de bal met de wreef. Senti bereikt de bal nog maar net als eerste. Senti passt de bal in één keer door. Durisch rent richting de bal. Durisch haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Muñoz Pérez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Pérez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BlueStar - OSU Beavers 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BlueStar 78%, OSU Beavers 22%.
BlueStar - OSU Beavers 0:13