Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:18
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Biancanemesi Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2619
Biancanemesi Athletic Montalbano
532 wings bis Tactiek 4-2-3-1
36% Balbezit 64%
71% Spel op eigen helft 29%
2 Doelpogingen 43
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 3
27.5 gemiddelde waardering 59.5
poor Schieten excellent
average Passen excellent
weak Verdedigen very good


1e minuut.
Fita speelt de bal door. Welikow met een sublieme pass. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere schiet op doel. Pepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

3e minuut.
Maidla rent richting de bal. Maidla geeft een lange en hoge pass. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. Pepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Chiodi rent richting de bal. Simpelaere onderschept slim de pass. Simpelaere geeft een lange en hoge pass. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

12e minuut.
Welikow is nu in balbezit. Welikow met een sublieme pass. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Pepa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 0:1

15e minuut.
Astier passt de bal met de wreef. Daar is Minh Hòa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Minh Hòa probeert naar een medespeler te passen. Simpelaere is nu in balbezit. Simpelaere schiet op doel. Pepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fita is nu in balbezit. Fita geeft een hoge lob. Keruzoré krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 0:2

18e minuut.
Maidla onderschept slim de pass. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita speelt de bal door. Astier rent richting de bal. Astier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Astier de bal. Astier draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow speelt de bal door. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... Pepa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 0:3

22e minuut.
Klungelig pakt Mazolo de bal. Mazolo geeft een hoge lob. Daar is Aliotta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere schiet op doel. Pepa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Fita passt de bal met de wreef. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere draait met de bal, schiet en ... Boca probeert de bal aan de voet te houden. Pepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 0:4

26e minuut.
Welikow verovert de bal door een tackle van achteren. Welikow passt de bal in één keer door. Simpelaere is nu in balbezit. Simpelaere haalt uit met een fantastische trap. Paal!

28e minuut.
Welikow heeft problemen om de bal te vangen. Welikow geeft een hoge lob. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré haalt uit met een fantastische trap. Pepa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Astier passt de bal zonder na te denken. Minh Hòa is nu in balbezit. Minh Hòa geeft de bal voor. Fita rent richting de bal. Fita draait met de bal, schiet en ... Pepa bokst de bal weg. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 0:5

33e minuut.
Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow passt de bal in één keer door. Fita bereikt de bal nog maar net als eerste. Fita schiet op doel. Pepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 0:6

36e minuut.
Daar is Astier, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Astier speelt de bal door. Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere haalt uit met een fantastische trap. Pepa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 0:7

41e minuut.
Astier geeft een hoge lob. Jertec heeft problemen om de bal te vangen. Jertec geeft een lange en hoge pass. Simpelaere is nu in balbezit. Simpelaere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 71%, Athletic Montalbano 29%.
Biancanemesi - Athletic Montalbano 0:8

46e minuut.
Keruzoré onderschept slim de pass. Keruzoré passt de bal met de wreef. Mazolo rent richting de bal. Fusini verovert de bal door een tackle van achteren. Fusini haalt uit met een fantastische trap. Guerra kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Prezioso is nu in balbezit. Prezioso haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 1:8

49e minuut.
Keruzoré probeert de bal met de borst te controleren. Astier rent richting de bal. Chiodi is nu in balbezit. Keruzoré verovert de bal door een tackle van achteren. Keruzoré schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aliotta heeft problemen om de bal te vangen. Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Keruzoré bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 1:9

51e minuut.
Welikow rent richting de bal. Welikow passt de bal in één keer door. Simpelaere is nu in balbezit. Simpelaere draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 1:10

55e minuut.
Simpelaere is nu in balbezit. Welikow rent richting de bal. Simpelaere is nu in balbezit. Simpelaere haalt uit met een fantastische trap. Pepa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 1:11

57e minuut.
Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré is nu in balbezit. Welikow speelt de bal door. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 1:12

60e minuut.
Simpelaere controleert de bal met de borst. Welikow rent richting de bal. Welikow passt de bal zonder na te denken. Keruzoré heeft problemen om de bal te vangen. Keruzoré draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Welikow is nu in balbezit. Welikow met een sublieme pass. Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere haalt uit met een fantastische trap. Pepa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 1:13

62e minuut.
Paveglio is nu in balbezit. Welikow onderschept slim de pass. Daar is Welikow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welikow haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pepa met een harde bal richting middenveld. Simpelaere kopt de bal weg. Welikow rent richting de bal. Welikow schiet op doel. Pepa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 1:14

63e minuut.
Chiodi probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré rent richting de bal. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. Pepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

64e minuut.
Aliotta geeft een hoge lob. Inworp. Fita met de inworp. Welikow geeft de bal voor. Simpelaere krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Maidla geeft de bal voor. Welikow kopt de bal weg. Daar is Keruzoré, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Simpelaere bereikt de bal nog maar net als eerste. Simpelaere draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Simpelaere kopt de bal weg. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré geeft een hoge lob. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow geeft een hoge lob. Pepa bokst de bal weg.

71e minuut.
Welikow verovert de bal door een tackle van achteren. Welikow passt de bal met de wreef. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel. Pepa werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Jertec met een sublieme pass. Welikow is nu in balbezit. Welikow probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré rent richting de bal. Keruzoré schiet op doel. Pepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Minh Hòa onderschept slim de pass. Minh Hòa speelt de bal door. Welikow rent richting de bal. Klungelig pakt Welikow de bal. Welikow schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Minh Hòa rent richting de bal. Minh Hòa geeft een lange en hoge pass. Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Welikow haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 1:15

82e minuut.
Maidla geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Simpelaere de bal. Welikow rent richting de bal. Welikow draait met de bal, schiet en ... Pepa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 1:16

83e minuut.
Maraşleţ geeft een hoge lob. Jertec bereikt de bal nog maar net als eerste. Jertec geeft de bal voor. Simpelaere rent richting de bal. Simpelaere schiet op doel. Paal! Pepa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Welikow bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Welikow, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Welikow probeert naar een medespeler te passen. Keruzoré is nu in balbezit. Keruzoré schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Chiodi kopt de bal weg. Klungelig pakt Boca de bal. Welikow rent richting de bal. Welikow haalt uit met een fantastische trap. Pepa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Biancanemesi - Athletic Montalbano 1:17

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Biancanemesi 70%, Athletic Montalbano 30%.
Biancanemesi - Athletic Montalbano 1:17