Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:14
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Baráti Kör FC. Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4601
Baráti Kör FC. Cruising Kings
ziccer1 Tactiek Battle1
57% Balbezit 43%
37% Spel op eigen helft 63%
27 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
52.1 gemiddelde waardering 34.8
zeer goed Schieten redelijk
solide Passen matig
solide Verdedigen redelijk


13e minuut.
Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Gulessarian verovert de bal door een tackle van achteren. Gulessarian met een sublieme pass. Kovár is nu in balbezit. Kovár draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Méhes rent richting de bal. Méhes passt de bal met de wreef. Kuleczka rent richting de bal. Kuleczka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 1:0

16e minuut.
Méhes passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Wessel de bal. Wessel met een sublieme pass. Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Ermiş rent richting de bal. Zorbas begaat een overtreding. Ermiş is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ermiş zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Habas geeft een lange en hoge pass. Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka draait met de bal, schiet en ... Magon bokst de bal weg. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Habas neemt de hoekschop. Kuleczka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Scott heeft problemen om de bal te vangen. Wessel is nu in balbezit. Wessel passt de bal met de wreef. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 2:0

26e minuut.
Kovár rent richting de bal. Böőr verovert de bal door een tackle van achteren. Böőr geeft een hoge lob. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Trappe geeft een hoge lob. Huczała probeert naar een medespeler te passen. Luketics probeert de bal aan de voet te houden. Huczała is nu in balbezit. Huczała geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Wessel is nu in balbezit. Wessel probeert naar een medespeler te passen. Kuleczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuleczka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 3:0

43e minuut.
Luketics is nu in balbezit. Kovár onderschept slim de pass. Wessel geeft een lange en hoge pass. Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka schiet op doel. Magon verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Bereczki rent richting de bal. Bereczki schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

45e minuut.
Habas met de inworp. Wessel is nu in balbezit. Wessel geeft de bal voor. Kuleczka rent richting de bal. Kuleczka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baráti Kör FC. 46%, Cruising Kings 54%.
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 3:0

47e minuut.
Klungelig pakt Myrseth de bal. Kuleczka rent richting de bal. Bereczki rent richting de bal. Bereczki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Wessel geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 4:0

54e minuut.
Jaskot onderschept slim de pass. Jaskot geeft een lange en hoge pass. Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka schiet op doel. Magon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 5:0

58e minuut.
Méhes geeft de bal voor. Kuleczka kopt de bal weg. Pelado heeft problemen om de bal te vangen. Bereczki is nu in balbezit. Bereczki haalt uit met een fantastische trap. Magon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Jaskot met een sublieme pass. Gulessarian is nu in balbezit. Méhes tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Méhes krijgt een gele kaart. Gulessarian is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Wells komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Kuleczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessel bereikt de bal nog maar net als eerste. Wessel passt de bal in één keer door. Bereczki bereikt de bal nog maar net als eerste. Bereczki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Etherington bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermiş verovert de bal door een tackle van achteren. Ermiş speelt de bal door. Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Wessel probeert naar een medespeler te passen. Habas is nu in balbezit. Habas passt de bal met de wreef. Kuleczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuleczka draait met de bal, schiet en ... Wells probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Myrseth de bal. Kuleczka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuleczka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

86e minuut.
Bereczki schiet op doel. Daar is Trappe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Habas neemt de hoekschop. Kuleczka maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Zielnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Zielnik geeft een lange en hoge pass. Trappe kopt de bal weg. Kuleczka is nu in balbezit. Kuleczka haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Baráti Kör FC. 28%, Cruising Kings 72%.
Baráti Kör FC. - Cruising Kings 5:0