Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:35
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Unia Rędziny Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 5209
Unia Rędziny FC Niebiescy77
442 Tactiek 7
48% Balbezit 52%
63% Spel op eigen helft 37%
2 Doelpogingen 29
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 50.3
solid Schieten excellent
solid Passen good
solid Verdedigen good


3e minuut.
Kaplár met een sublieme pass. Koç met een sublieme pass. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Kocsárdi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC Niebiescy77 0:1

8e minuut.
Kaplár rent richting de bal. Dau probeert naar een medespeler te passen. Kaplár bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte rent richting de bal. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Kocsárdi bokst de bal weg. Kaplár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplár schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC Niebiescy77 0:2

12e minuut.
Ngọc Cường geeft een hoge lob. Gackowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplár verovert de bal door een tackle van achteren. Kaplár heeft problemen om de bal te vangen. Kaplár haalt uit met een fantastische trap. Kocsárdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

16e minuut.
Aponte is nu in balbezit. Aponte passt de bal met de wreef. Barnes rent richting de bal. Kulička verovert de bal door een tackle van achteren. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Kocsárdi bokst de bal weg. Kaplár is nu in balbezit. Kaplár geeft de bal voor. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Kocsárdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Hauck passt de bal in één keer door. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička passt de bal zonder na te denken. Aponte is nu in balbezit. Aponte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Kulička met een sublieme pass. Klungelig pakt Aponte de bal. Klawikowski verovert de bal door een tackle van achteren. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Kocsárdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

32e minuut.
Aponte rent richting de bal. Aponte passt de bal zonder na te denken. Hauck speelt de bal door. Kulička rent richting de bal. Kulička schiet op doel. Kocsárdi bokst de bal weg.

36e minuut.
Aponte schiet op doel. Dau met een sublieme pass. Gackowski heeft problemen om de bal te vangen. Kaplár is nu in balbezit. Kaplár schiet op doel. Kocsárdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

40e minuut.
Marsman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Burczyński komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 58%, FC Niebiescy77 42%.
Unia Rędziny - FC Niebiescy77 0:2

51e minuut.
Koç rent richting de bal. Koç passt de bal zonder na te denken. Aponte rent richting de bal. Aponte schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC Niebiescy77 0:3

53e minuut.
Vietri bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Vietri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Walburg is nu in balbezit. Walburg schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Koç bereikt de bal nog maar net als eerste. Koç passt de bal zonder na te denken. Kulička is nu in balbezit. Kulička draait met de bal, schiet en ... Kocsárdi werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC Niebiescy77 0:4

58e minuut.
Ciubotaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Kulička onderschept slim de pass. Kulička passt de bal in één keer door. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte draait met de bal, schiet en ... Kocsárdi bokst de bal weg.

59e minuut.
Aponte passt de bal zonder na te denken. Dau is nu in balbezit. Dau met een sublieme pass. Klungelig pakt Kaplár de bal. Kaplár draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Kaplár onderschept slim de pass. Kaplár passt de bal zonder na te denken. Aponte is nu in balbezit. Aponte draait met de bal, schiet en ... Dau probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Unia Rędziny - FC Niebiescy77 0:5

65e minuut.
Koç speelt de bal door. Klungelig pakt Kulička de bal. Kulička passt de bal zonder na te denken. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dau passt de bal in één keer door. Koç rent richting de bal. Koç passt de bal in één keer door. Aponte is nu in balbezit. Aponte draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Gackowski speelt de bal door. Hauck speelt de bal door. Koç met een sublieme pass. Aponte is nu in balbezit. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Kocsárdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

76e minuut.
Kaplár rent richting de bal. Aponte rent richting de bal. Kaplár bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte haalt uit met een fantastische trap. Kocsárdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

80e minuut.
Burczyński speelt de bal door. Kulička bereikt de bal nog maar net als eerste. Aponte rent richting de bal. Kulička rent richting de bal. Kulička haalt uit met een fantastische trap. Kocsárdi bokst de bal weg. Aponte rent richting de bal. Aponte draait met de bal, schiet en ... Kocsárdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Vietri heeft problemen om de bal te vangen. Koç is nu in balbezit. Koç passt de bal met de wreef. Kaplár bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaplár draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Tischler is nu in balbezit. Tischler speelt de bal door. Koç probeert naar een medespeler te passen. Aponte rent richting de bal. Aponte schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Ngọc Cường geeft de bal voor. Alejo rent richting de bal. Alejo geeft een hoge lob. Walburg bereikt de bal nog maar net als eerste. Walburg draait met de bal, schiet en ... Orozco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Unia Rędziny 68%, FC Niebiescy77 32%.
Unia Rędziny - FC Niebiescy77 0:5