Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:24
  • Bekerwedstrijd: Friendly (cup)
  • Stadion: Les Casse-Têtes Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3868
Les Casse-Têtes les chèvres
532050316_mir Tactiek bibi
63% Balbezit 37%
22% Spel op eigen helft 78%
16 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 1
49.4 gemiddelde waardering 37.3
solid Schieten good
very good Passen average
good Verdedigen average


5e minuut.
Gözəlov is nu in balbezit. Ben Bouali verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Bouali probeert naar een medespeler te passen. Rolland is nu in balbezit. Rolland geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Pavillard met een snelle inworp. Ben Bouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Bouali passt de bal met de wreef. Pavillard bereikt de bal nog maar net als eerste. Pavillard geeft de bal voor. Pelle probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 20%, les chèvres 80%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les Casse-Têtes - les chèvres 0:0

47e minuut.
Bonnet passt de bal in één keer door. Rolland bereikt de bal nog maar net als eerste. Rolland passt de bal in één keer door. Ben Bouali rent richting de bal. Ben Bouali geeft de bal voor. Pelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

52e minuut.
Doeltrap. Pelle trapt de bal weg. Pavillard kopt de bal weg. Bonnet is nu in balbezit. Bonnet draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rolland rent richting de bal. Rolland geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Raudona de bal. Thirion is nu in balbezit. Thirion haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Inworp. Pavillard met de inworp. Ben Bouali met een sublieme pass. Rolland rent richting de bal. Rolland geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Rolland is nu in balbezit. Viel verovert de bal door een tackle van achteren. Viel speelt de bal door. Pavillard geeft een lange en hoge pass. Thirion maakt een snoekduik en kopt de bal. Pelle verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 27%, les chèvres 73%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Les Casse-Têtes - les chèvres 0:0


Gelijkspel! De teams bereiden zich voor op de extra tijd.

103e minuut.
Thirion rent richting de bal. Clichy legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Thirion is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Thirion legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. Pelle werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - les chèvres 1:0

104e minuut.
Bourreau onderschept slim de pass. Bourreau geeft een lange en hoge pass. Thirion rent richting de bal. Thirion draait met de bal, schiet en ... Pelle probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Les Casse-Têtes - les chèvres 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 18%, les chèvres 82%.
Les Casse-Têtes - les chèvres 2:0

116e minuut.
Viel is nu in balbezit. Ben Bouali onderschept slim de pass. Ben Bouali passt de bal met de wreef. Thirion rent richting de bal. Thirion draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Les Casse-Têtes 18%, les chèvres 82%.
Les Casse-Têtes - les chèvres 2:0