Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:26
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: OltáJRJ Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1419
OltáJRJ Pelolargo F.C
Normal Tactiek Blues
48% Balbezit 52%
54% Spel op eigen helft 46%
3 Doelpogingen 21
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.3 gemiddelde waardering 52.7
adequate Schieten excellent
good Passen very good
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Obando met de inworp. Herbella rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Obando geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Subirats maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Pelolargo F.C 0:1

7e minuut.
González-Villamil passt de bal met de wreef. Nourredine rent richting de bal. González-Villamil met een sublieme pass. Subirats rent richting de bal. Subirats schiet op doel. Céspedes verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Nourredine met een snelle inworp. Corominas Telechea is nu in balbezit. Corominas Telechea probeert naar een medespeler te passen. Subirats rent richting de bal. Subirats schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Obando bereikt de bal nog maar net als eerste. Obando passt de bal zonder na te denken. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats schiet op doel. Céspedes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Pelolargo F.C 0:2

24e minuut.
González-Villamil rent richting de bal. González-Villamil passt de bal in één keer door. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats draait met de bal, schiet en ... Mendaza probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Corominas Telechea rent richting de bal. Corominas Telechea probeert naar een medespeler te passen. González-Villamil is nu in balbezit. González-Villamil haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Pelolargo F.C 0:3

30e minuut.
Daar is Kapetanović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Obando is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Kapetanović. Kapetanović krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Herbella verovert de bal door een tackle van achteren. Herbella passt de bal in één keer door. Subirats bereikt de bal nog maar net als eerste. Subirats haalt uit met een fantastische trap. Céspedes maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OltáJRJ 54%, Pelolargo F.C 46%.
OltáJRJ - Pelolargo F.C 0:3

48e minuut.
Nourredine met een sublieme pass. González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson begaat een overtreding. González-Villamil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Nourredine met een snel genomen vrije trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Zanello heeft problemen om de bal te vangen. Herbella verovert de bal door een tackle van achteren. Herbella speelt de bal door. Subirats heeft problemen om de bal te vangen. Subirats draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Carpintero met een sublieme pass. González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. Eriksson schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Eriksson krijgt een gele kaart. González-Villamil is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Alves komt het veld opgelopen. Albesa komt het veld opgelopen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Nourredine neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal raakt de paal. Herbella bereikt de bal nog maar net als eerste. Ryfka legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Herbella is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Albesa neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Pelolargo F.C 0:4

65e minuut.
Hordijk passt de bal zonder na te denken. Kapetanović rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Corominas Telechea. Corominas Telechea krijgt een gele kaart.

68e minuut.
Nourredine is nu in balbezit. Nourredine met een sublieme pass. Daar is Albesa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Albesa schiet op doel. Céspedes probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Pelolargo F.C 0:5

77e minuut.
Obando is nu in balbezit. Obando geeft de bal voor. González-Villamil kopt de bal weg. Albesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albesa schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Doeltrap. Céspedes trapt de bal weg. González-Villamil kopt de bal weg. Albesa heeft problemen om de bal te vangen. Albesa draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

81e minuut.
Carpintero kopt de bal weg. Nourredine is nu in balbezit. Nourredine met een sublieme pass. Albesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albesa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Pelolargo F.C 0:6

83e minuut.
Zanello bereikt de bal nog maar net als eerste. Herbella verovert de bal door een tackle van achteren. Herbella met een sublieme pass. Albesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albesa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Obando geeft de bal voor. Shatilo geeft de bal voor. Nourredine kan de bal niet met de borst controleren. Alonso bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonso draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Albesa bereikt de bal nog maar net als eerste. Albesa passt de bal in één keer door. González-Villamil bereikt de bal nog maar net als eerste. González-Villamil haalt uit met een fantastische trap. Céspedes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
OltáJRJ - Pelolargo F.C 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: OltáJRJ 54%, Pelolargo F.C 46%.
OltáJRJ - Pelolargo F.C 0:7