Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:37
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Zamkowa Arena
  • Weer: Onbewolkt
    en zeer warm
  • Toeschouwers: 5865
Zamek JASTRZĄB gevor team 11
77 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
40% Spel op eigen helft 60%
13 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
45.1 gemiddelde waardering 43.2
solide Schieten goed
goed Passen goed
zwak Verdedigen solide


3e minuut.
Gołembiowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenei met een sublieme pass. Tarantowicz rent richting de bal. Tarantowicz schiet op doel. Rajski bokst de bal weg. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

12e minuut.
Mutryn rent richting de bal. Mutryn passt de bal in één keer door. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Zamek JASTRZĄB - gevor team 11 1:0

17e minuut.
Gołembiowski met de inworp. Jenei speelt de bal door. Gołembiowski rent richting de bal. Gołembiowski geeft een lange en hoge pass. Arioldi maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Rasori probeert de bal met de borst te controleren. Gołembiowski speelt de bal door. Jenei bereikt de bal nog maar net als eerste. Jenei geeft een hoge lob. Arioldi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Juźwiak is nu in balbezit. Juźwiak geeft een lange en hoge pass. Gołembiowski geeft de bal voor. Mutryn is nu in balbezit. Mutryn haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Jenei passt de bal zonder na te denken. Daar is Mutryn, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mutryn speelt de bal door. Tarantowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Tarantowicz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 40%, gevor team 11 60%.
Zamek JASTRZĄB - gevor team 11 1:0

46e minuut.
Ziliani probeert naar een medespeler te passen. Peyer rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tarantowicz. Tarantowicz krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Rangel geeft de bal voor. Inworp. Ziobrowski met de inworp. Korycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Korycki geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Jenei met een sublieme pass. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Adamantidis de bal onder controle te krijgen. Rajski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Vargha verovert de bal door een tackle van achteren. Vargha geeft een lange en hoge pass. Inworp. Korycki met een snelle inworp. Jenei geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Korycki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jenei is nu in balbezit. Jenei geeft een hoge lob. Arioldi springt en kopt de bal. De bal raakt de paal. Rajski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
Palmieri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ziliani is nu in balbezit. Ziliani passt de bal met de wreef. Juźwiak rent richting de bal. Juźwiak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Strocki geeft de bal voor. Inworp. Gołembiowski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jenei geeft een lange en hoge pass. Tarantowicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Tarantowicz passt de bal in één keer door. Mutryn bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gołembiowski zal de hoekschop nemen. Adamantidis kan de bal niet met de borst controleren. Rajski bokst de bal weg.

83e minuut.
Jenei met een sublieme pass. Tarantowicz is nu in balbezit. Tarantowicz probeert naar een medespeler te passen. Arioldi is nu in balbezit. Arioldi schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Ourgios bereikt de bal nog maar net als eerste. Ourgios geeft de bal voor. Daar is Ziobrowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peyer bereikt de bal nog maar net als eerste. Peyer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Proksa is nu in balbezit. Proksa geeft de bal voor. Inworp. Rasori met de inworp. Ourgios geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zamek JASTRZĄB 40%, gevor team 11 60%.
Zamek JASTRZĄB - gevor team 11 1:0