Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:20
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Cilentana Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 2045
Cilentana Combate Medieval
433 Tactiek Attack
58% Balbezit 42%
29% Spel op eigen helft 71%
25 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
48.6 gemiddelde waardering 32.2
zeer goed Schieten redelijk
goed Passen zwak
zeer goed Verdedigen matig


6e minuut.
Demuth is nu in balbezit. Demuth passt de bal met de wreef. Hobai rent richting de bal. James is nu in balbezit. James schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Marshall kopt de bal weg. Carciola is nu in balbezit. Lagoudakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lagoudakis krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Penaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penaldo geeft de bal voor. Hobai controleert de bal met de borst. Hobai draait met de bal, schiet en ... Negrete probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

21e minuut.
Negrete trapt de bal weg. James kopt de bal weg. Klungelig pakt de Bakker de bal. Hobai rent richting de bal. Hobai draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Fernández Sarmiento passt de bal met de wreef. Daar is James, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. James passt de bal in één keer door. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka passt de bal zonder na te denken. Hristodorescu probeert naar een medespeler te passen. Lagoudakis is nu in balbezit. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Carciola heeft problemen om de bal te vangen. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Carciola onderschept slim de pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Hristodorescu neemt de hoekschop. Palúch bokst de bal weg. Szczotka bereikt de bal nog maar net als eerste. Szczotka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Combate Medieval 0:1

29e minuut.
de Bakker bereikt de bal nog maar net als eerste. de Bakker passt de bal met de wreef. James met een sublieme pass. Hobai rent richting de bal. Hobai schiet op doel. Negrete bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cilentana - Combate Medieval 1:1

32e minuut.
Hobai rent richting de bal. Berdó rent richting de bal. Hobai verovert de bal door een tackle van achteren. James is nu in balbezit. James schiet op doel. Negrete probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Marshall passt de bal met de wreef. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis passt de bal in één keer door. Szczotka is nu in balbezit. Szczotka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Cierkos geeft een lange en hoge pass. Inworp. Penaldo met een snelle inworp. de Bakker is nu in balbezit. de Bakker geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
James heeft problemen om de bal te vangen. Berdó is nu in balbezit. Hobai verovert de bal door een tackle van achteren. Hobai schiet op doel. Negrete probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Combate Medieval 2:1

45e minuut.
Daar is Hobai, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mureşeanu rent richting de bal. Hobai onderschept slim de pass. Hobai schiet op doel. Negrete probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. James rent richting de bal. James schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Combate Medieval 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 37%, Combate Medieval 63%.
Cilentana - Combate Medieval 3:1

51e minuut.
Negrete probeert naar een medespeler te passen. Fernández Sarmiento probeert de bal aan de voet te houden. Marshall met een sublieme pass. Lagoudakis rent richting de bal. Lagoudakis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Marshall speelt de bal door. Klungelig pakt Penaldo de bal. Penaldo probeert naar een medespeler te passen. Hobai is nu in balbezit. Hobai schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Combate Medieval 4:1

55e minuut.
Penaldo rent richting de bal. Penaldo geeft een lange en hoge pass. Fernández Sarmiento speelt de bal door. James rent richting de bal. James schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Combate Medieval 5:1

58e minuut.
Berdó heeft problemen om de bal te vangen. Fernández Sarmiento onderschept slim de pass. Fernández Sarmiento geeft de bal voor. James heeft problemen om de bal te vangen. James haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Combate Medieval 6:1

67e minuut.
Fernández Sarmiento rent richting de bal. Fernández Sarmiento probeert naar een medespeler te passen. Demuth rent richting de bal. Demuth geeft een lange en hoge pass. Daar is Cierkos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Davidov is nu in balbezit. Fernández Sarmiento verovert de bal door een tackle van achteren. Fernández Sarmiento passt de bal met de wreef. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

72e minuut.
Lagoudakis probeert de bal aan de voet te houden. Cederiks probeert naar een medespeler te passen. Penaldo speelt de bal door. de Bakker rent richting de bal. de Bakker haalt uit met een fantastische trap. Negrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal! Hobai rent richting de bal. Hobai draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Combate Medieval 7:1

75e minuut.
Vélez geeft de bal voor. Inworp. Demuth met de inworp. James rent richting de bal. James geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Combate Medieval 8:1

77e minuut.
James heeft problemen om de bal te vangen. James met een sublieme pass. Hobai is nu in balbezit. Hobai schiet op doel. Negrete werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Combate Medieval 9:1

82e minuut.
Juhani is nu in balbezit. Demuth rent richting de bal. Demuth passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hobai de bal. Hobai draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Fernández Sarmiento passt de bal zonder na te denken. Penaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Penaldo probeert naar een medespeler te passen. Hobai heeft problemen om de bal te vangen. Hobai haalt uit met een fantastische trap. Negrete verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cilentana - Combate Medieval 10:1

85e minuut.
Klungelig pakt Cierkos de bal. Cierkos geeft een lange en hoge pass. Fernández Sarmiento probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hobai bereikt de bal nog maar net als eerste. Hobai haalt uit met een fantastische trap. Negrete kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cilentana 21%, Combate Medieval 79%.
Cilentana - Combate Medieval 10:1