Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: dinamo reddog Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 4738
dinamo reddog Red Lions FC
rocky 4 Tactiek asdfggh
51% Balbezit 49%
58% Spel op eigen helft 42%
10 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 4
67.9 gemiddelde waardering 70.7
outstanding Schieten incredible
excellent Passen excellent
formidable Verdedigen outstanding


3e minuut.
Odrowąż geeft de bal voor. Buitenspel voor Cieciula. Goede buitenspelval van de verdediging. Zaborkin neemt vlug de vrije trap. Kibarses bereikt de bal nog maar net als eerste. Kibarses schiet op doel. Jenkins verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

7e minuut.
Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević passt de bal zonder na te denken. Isling rent richting de bal. Isling schiet op doel. Jenkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Delbroek geeft een hoge lob. Inworp. Wnęczak met de inworp. Anteljević bereikt de bal nog maar net als eerste. Anteljević draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Cieciula geeft de bal voor. Marauri bereikt de bal nog maar net als eerste. Marauri met een sublieme pass. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Radosny probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morka kopt de bal weg. Chyliński probeert de bal met de borst te controleren. Cieciula bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciula schiet op doel. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

27e minuut.
Kibarses passt de bal zonder na te denken. Radosny bereikt de bal nog maar net als eerste. Radosny geeft een lange en hoge pass. Isling krijgt zijn hoofd ertegen. Jenkins werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 0:1

28e minuut.
Delbroek raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Teijsse komt het veld opgelopen.

33e minuut.
Marrocchi geeft de bal voor. Marauri rent richting de bal. Marauri probeert naar een medespeler te passen. Cieciula rent richting de bal. Cieciula schiet op doel. Del Prate bokst de bal weg. Iancu verovert de bal door een tackle van achteren. Inworp. Marrocchi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka schiet op doel. Del Prate verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Brzoza kopt de bal weg. Vega heeft problemen om de bal te vangen. Terzis is nu in balbezit. Kibarses onderschept slim de pass. Kibarses draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 58%, Red Lions FC 42%.
dinamo reddog - Red Lions FC 0:1

48e minuut.
Radosny geeft een hoge lob. Klungelig pakt Brzoza de bal. Isling is nu in balbezit. Isling schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Kibarses raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Olivato komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Daar is Vega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olivato rent richting de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Radosny neemt de hoekschop. Isling springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Marauri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cieciula is nu in balbezit. Cieciula passt de bal met de wreef. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Marrocchi is nu in balbezit. Marrocchi probeert naar een medespeler te passen. Morka bereikt de bal nog maar net als eerste. Morka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
dinamo reddog - Red Lions FC 1:1

69e minuut.
Kovriakovas is nu in balbezit. Odrowąż onderschept slim de pass. Odrowąż met een sublieme pass. Cieciula is nu in balbezit. Cieciula haalt uit met een fantastische trap. Del Prate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Marauri is nu in balbezit. Chyliński verovert de bal door een tackle van achteren. Chyliński geeft een hoge lob. Olivato springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
dinamo reddog - Red Lions FC 1:2

86e minuut.
Marauri heeft problemen om de bal te vangen. Wnęczak probeert naar een medespeler te passen. Radosny speelt de bal door. Klungelig pakt Anteljević de bal. Anteljević haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: dinamo reddog 57%, Red Lions FC 43%.
dinamo reddog - Red Lions FC 1:2