Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:30
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Man Utd Red Devils Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 4720
Man Utd Red Devils Mantequilla F.C.
Attacking Tactiek member?
50% Balbezit 50%
60% Spel op eigen helft 40%
6 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 9
57.6 gemiddelde waardering 61.7
uitstekend Schieten zeer goed
zeer goed Passen zeer goed
zeer goed Verdedigen formidabel


5e minuut.
Vilović is nu in balbezit. Vilović passt de bal zonder na te denken. Doganis is nu in balbezit. Doganis haalt uit met een fantastische trap. Kypris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - Mantequilla F.C. 0:1

12e minuut.
Parreira rent richting de bal. Parreira passt de bal met de wreef. Doganis is nu in balbezit. Doganis schiet op doel. Kypris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - Mantequilla F.C. 0:2

19e minuut.
Bektaş kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Zambrzycki met de inworp. Franco is nu in balbezit. Franco draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Miroğlu met een snelle inworp. Klungelig pakt Birinci de bal. Birinci speelt de bal door. Çalıcıoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Çalıcıoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd Red Devils 57%, Mantequilla F.C. 43%.
Man Utd Red Devils - Mantequilla F.C. 0:2

51e minuut.
van Eerd verovert de bal door een tackle van achteren. van Eerd geeft de bal voor. Doganis is nu in balbezit. Doganis haalt uit met een fantastische trap. Kypris probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - Mantequilla F.C. 0:3

53e minuut.
Albanis rent richting de bal. Elmas onderschept slim de pass. van Eerd probeert naar een medespeler te passen. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Klungelig pakt Hekert de bal. Vilović probeert naar een medespeler te passen. Parreira bereikt de bal nog maar net als eerste. Parreira geeft een lange en hoge pass. Doganis krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Buitenspel voor Parreira. Goede buitenspelval van de verdediging. Kamler komt het veld opgelopen. Ursulescu komt het veld opgelopen. Eizutavičius komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Birinci met een sublieme pass. Panine is nu in balbezit. Panine geeft een hoge lob. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Elmas draait met de bal, schiet en ... Eizutavičius bokst de bal weg.

69e minuut.
Hekert rent richting de bal. Doganis onderschept slim de pass. Özustaoğlu begaat een overtreding. Özustaoğlu krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Bektaş bereikt de bal nog maar net als eerste. Bektaş geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Garaba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Franco geeft de bal voor. Kypris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ursulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Kypris werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Doganis krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - Mantequilla F.C. 0:4

73e minuut.
Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Christakis onderschept slim de pass. Christakis geeft een hoge lob. Garaba rent richting de bal. Garaba geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Pashialis trapt de bal weg van het doel. van Eerd kopt de bal weg. Garaba rent richting de bal. Garaba haalt uit met een fantastische trap. Kypris probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Ursulescu geeft een lange en hoge pass. Parreira is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ursulescu geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Parreira krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Elmas is nu in balbezit. Christakis rent richting de bal. Elmas verovert de bal door een tackle van achteren. Elmas schiet op doel. Eizutavičius maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!

85e minuut.
Hekert passt de bal met de wreef. Elmas bereikt de bal nog maar net als eerste. Christakis geeft een hoge lob. Parreira is nu in balbezit. Parreira draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - Mantequilla F.C. 0:5

87e minuut.
Doganis rent richting de bal. Parreira probeert naar een medespeler te passen. Garaba bereikt de bal nog maar net als eerste. Garaba draait met de bal, schiet en ... Prountzos probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Man Utd Red Devils - Mantequilla F.C. 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Man Utd Red Devils 64%, Mantequilla F.C. 36%.
Man Utd Red Devils - Mantequilla F.C. 0:6