Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:35
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Skorpion Park
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 7683
Skorpion Gdańsk Rovers United
Scorpio Tactiek Sitter
50% Balbezit 50%
20% Spel op eigen helft 80%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
63.2 gemiddelde waardering 50.3
briljant Schieten zeer goed
formidabel Passen goed
uitstekend Verdedigen solide


1e minuut.
Paździor bereikt de bal nog maar net als eerste. Paździor geeft een hoge lob. Ochetan kan de bal niet met de borst controleren. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Cleveland passt de bal met de wreef. Toroyan rent richting de bal. Toroyan passt de bal zonder na te denken. Talik rent richting de bal. Talik schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Paździor kopt de bal weg. Kożukar heeft problemen om de bal te vangen. Kożukar geeft de bal voor. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Khomane heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Rovers United 1:0

15e minuut.
Chivuta geeft de bal voor. Inworp. Toroyan met een snelle inworp. Cleveland geeft de bal voor. Talik maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Rovers United 2:0

20e minuut.
Slagle is nu in balbezit. Slagle geeft de bal voor. Cale met een sublieme pass. Cleveland geeft een lange en hoge pass. Talik springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Stars probeert naar een medespeler te passen. Cleveland kopt de bal weg. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

22e minuut.
McGlashan passt de bal in één keer door. Kożukar rent richting de bal. Kożukar geeft een lange en hoge pass. Talik is nu in balbezit. Talik draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Rovers United 3:0

23e minuut.
Talik onderschept slim de pass. Talik met een sublieme pass. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan schiet op doel. Stars probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Rovers United 4:0

24e minuut.
Jowa speelt de bal door. Daar is Naponyane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Talik. Naponyane raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Naponyane kan niet meer verder spelen. Foster komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Ochetan probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Chivuta schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Chivuta krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Ochetan is nu in balbezit. Talik is nu in balbezit. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik is nu in balbezit. Talik haalt uit met een fantastische trap. Stars kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Ochetan geeft een lange en hoge pass. Liau kopt de bal weg. Kożukar geeft een lange en hoge pass. Talik krijgt zijn hoofd ertegen. Stars probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Cleveland probeert naar een medespeler te passen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Liau probeert naar een medespeler te passen. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar geeft een hoge lob. Talik is nu in balbezit. Talik draait met de bal, schiet en ... Stars kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 21%, Rovers United 79%.
Skorpion Gdańsk - Rovers United 4:0

47e minuut.
Kożukar onderschept slim de pass. Kożukar probeert naar een medespeler te passen. Talik heeft problemen om de bal te vangen. Talik haalt uit met een fantastische trap. Mophaleng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Stars probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

50e minuut.
Paździor rent richting de bal. Paździor speelt de bal door. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar geeft een hoge lob. Talik krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Cleveland speelt de bal door. Daar is Toroyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toroyan passt de bal met de wreef. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Khomane geeft een lange en hoge pass. Berbari geeft een lange en hoge pass. Talik bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik schiet op doel. Stars maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Rovers United 5:0

64e minuut.
Toroyan rent richting de bal. Toroyan geeft een lange en hoge pass. Talik rent richting de bal. Talik draait met de bal, schiet en ... Stars werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Rovers United 6:0

66e minuut.
Cleveland speelt de bal door. Toroyan is nu in balbezit. Toroyan geeft een lange en hoge pass. Talik rent richting de bal. Talik draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Rovers United 7:0

68e minuut.
Paździor geeft een lange en hoge pass. Mophaleng onderschept slim de pass. Khomane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan rent richting de bal. Ochetan draait met de bal, schiet en ... Stars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

69e minuut.
Liau geeft een lange en hoge pass. Inworp. Cleveland met een snelle inworp. Kożukar bereikt de bal nog maar net als eerste. Kożukar geeft een hoge lob. Stars probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Chivuta heeft problemen om de bal te vangen. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan haalt uit met een fantastische trap. Stars werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Skorpion Gdańsk - Rovers United 8:0

74e minuut.
Cleveland zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kożukar geeft een hoge lob. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Talik rent richting de bal. Talik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Stars geeft een lange en hoge pass. Inworp. Toroyan met een snelle inworp. Kożukar geeft een lange en hoge pass. Ochetan springt en kopt de bal. Stars probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Paździor verovert de bal door een tackle van achteren. Paździor geeft een hoge lob. Mophaleng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Talik rent richting de bal. Talik draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Toroyan onderschept slim de pass. Toroyan geeft een hoge lob. Mophaleng rent richting de bal. Talik verovert de bal door een tackle van achteren. Talik schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

83e minuut.
Berbari kopt de bal weg. Toroyan probeert naar een medespeler te passen. Daar is Chivuta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ochetan is nu in balbezit. Ochetan draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ochetan geeft een hoge lob. Stars verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

86e minuut.
Ochetan passt de bal met de wreef. Daar is Toroyan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Toroyan met een sublieme pass. Ochetan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ochetan schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Skorpion Gdańsk 18%, Rovers United 82%.
Skorpion Gdańsk - Rovers United 8:0