Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Afrodita Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 12356
CS AmeServ 2019 bobartanii-interisti
younginess Tactiek 433 eu at
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 3
61.7 gemiddelde waardering 50.8
uitstekend Schieten solide
solide Passen goed
zeer goed Verdedigen uitstekend


2e minuut.
Berny geeft een lange en hoge pass. Sigel rent richting de bal. Agliardi onderschept slim de pass. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu schiet op doel. Peloso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zajtsev bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajtsev haalt uit met een fantastische trap. Peloso bokst de bal weg.

12e minuut.
Postelnicu is nu in balbezit. Zajtsev onderschept slim de pass. Zajtsev speelt de bal door. Ojasalu rent richting de bal. Ojasalu haalt uit met een fantastische trap. Peloso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Arghirescu geeft een hoge lob. Slampák is nu in balbezit. Slampák geeft de bal voor. Ojasalu rent richting de bal. Ojasalu schiet op doel. Peloso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Agliardi rent richting de bal. Agliardi geeft een lange en hoge pass. Postelnicu heeft problemen om de bal te vangen. Zajtsev is nu in balbezit. Zajtsev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CS AmeServ 2019 - bobartanii-interisti 1:0

15e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gânsac met een snelle inworp. Slampák probeert de bal met de borst te controleren. Slampák geeft een lange en hoge pass. Agliardi maakt een snoekduik en kopt de bal. Peloso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Gânsac is nu in balbezit. Gânsac geeft een lange en hoge pass. Agliardi kopt de bal weg. Ojasalu rent richting de bal. Ojasalu schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Slampák geeft de bal voor. Coroianu rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Agliardi. Agliardi krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS AmeServ 2019 38%, bobartanii-interisti 62%.
CS AmeServ 2019 - bobartanii-interisti 1:0

47e minuut.
Thái Toàn bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci verovert de bal door een tackle van achteren. Stellacci passt de bal zonder na te denken. Remedi is nu in balbezit. Remedi haalt uit met een fantastische trap. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Agliardi speelt de bal door. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu passt de bal in één keer door. Zajtsev rent richting de bal. Zajtsev schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

50e minuut.
Ojasalu passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Sigel de bal. Sigel verovert de bal door een tackle van achteren. Slampák geeft een lange en hoge pass. Zajtsev maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Sigel verovert de bal door een tackle van achteren. Sigel geeft een lange en hoge pass. Tagaldyev rent richting de bal. Stellacci bereikt de bal nog maar net als eerste. Stellacci haalt uit met een fantastische trap. Madera kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Tagaldyev is nu in balbezit. Tagaldyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CS AmeServ 2019 - bobartanii-interisti 1:1

64e minuut.
Mlekota passt de bal in één keer door. Neaga is nu in balbezit. Neaga geeft een lange en hoge pass. Stellacci is nu in balbezit. Stellacci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gânsac met een sublieme pass. Zajtsev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Arghirescu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zajtsev verovert de bal door een tackle van achteren. Zajtsev draait met de bal, schiet en ... Peloso kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Neaga speelt de bal door. Sillanpää is nu in balbezit. Sillanpää geeft een lange en hoge pass. Ojasalu is nu in balbezit. Ojasalu schiet op doel. Peloso verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CS AmeServ 2019 54%, bobartanii-interisti 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CS AmeServ 2019 - bobartanii-interisti 1:1