Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:59
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Castelão
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 3690
Sampaio Corrêa FC Charruas FBPA
Sampaio GIGANTE! Tactiek 3-1-3-1-2
57% Balbezit 43%
32% Spel op eigen helft 68%
19 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 6
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 5
50.5 gemiddelde waardering 44.5
solid Schieten adequate
excellent Passen good
good Verdedigen solid


1e minuut.
Tombesi met een sublieme pass. Klungelig pakt Magierowski de bal. Magierowski geeft de bal voor. Bojarski rent richting de bal. Bojarski haalt uit met een fantastische trap. Gallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Charruas FBPA 1:0

7e minuut.
Magierowski met een sublieme pass. Klungelig pakt Rust de bal. Met opzet legt Zúńiga zijn tegenspeler op de grond. Zúńiga krijgt een gele kaart. Rust roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Rust kan niet meer verder spelen. Ávila komt het veld opgelopen. Ürküm zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Fargeon de bal. Fargeon schiet op doel. Gallo probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Ürküm maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Fargeon rent richting de bal. Topçuoğlu begaat een overtreding. Topçuoğlu krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Zúńiga geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tombesi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Gandalf rent richting de bal. Gandalf geeft een hoge lob. Pará is nu in balbezit. Pará haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Magierowski passt de bal in één keer door. Bojarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Stepanov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Bojarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fargeon neemt een korte aanloop naar de penalty stip.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Charruas FBPA 2:0

33e minuut.
Solis speelt de bal door. Bojarski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hernández Creus. Bojarski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Bojarski kan niet meer verder spelen. Tilico komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Magierowski geeft een hoge lob. Fargeon kopt de bal weg. Zúńiga is nu in balbezit. Ávila verovert de bal door een tackle van achteren. Ávila draait met de bal, schiet en ... Gallo kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

42e minuut.
Perelló is nu in balbezit. Perelló geeft de bal voor. Inworp. Magierowski met de inworp. Ürküm geeft een hoge lob. Gallo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Gandalf rent richting de bal. Tombesi onderschept slim de pass. Tombesi met een sublieme pass. Fargeon rent richting de bal. Fargeon schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 36%, Charruas FBPA 64%.
Sampaio Corrêa FC - Charruas FBPA 2:0

46e minuut.
Joa komt het veld opgelopen.

54e minuut.
Magierowski rent richting de bal. Magierowski geeft een lange en hoge pass. Fargeon rent richting de bal. Fargeon draait met de bal, schiet en ... Gallo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sampaio Corrêa FC - Charruas FBPA 3:0

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Piriyev komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Fargeon is nu in balbezit. Zúńiga begaat een overtreding. Fargeon is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ürküm met een snel genomen vrije trap. Ávila maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Magierowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Magierowski passt de bal zonder na te denken. Zúńiga onderschept slim de pass. Fargeon is nu in balbezit. Fargeon draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sampaio Corrêa FC 27%, Charruas FBPA 73%.
Sampaio Corrêa FC - Charruas FBPA 3:0