Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 18:25
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc.edi Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2292
fc.edi C.l Trattoria
non combat Tactiek non-combat
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48.1 gemiddelde waardering 34
adequate Schieten average
good Passen average
adequate Verdedigen solid


3e minuut.
Wilk met de inworp. De La Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Benard verovert de bal door een tackle van achteren. Benard draait met de bal, schiet en ... Villate maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 1:0

15e minuut.
Coporan kopt de bal weg. De La Iglesia is nu in balbezit. Wilk onderschept slim de pass. Wilk haalt uit met een fantastische trap. Villate werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 2:0

18e minuut.
Bucelea geeft een hoge lob. Inworp. Wilk met de inworp. Benard is nu in balbezit. Benard haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Jerez bereikt de bal nog maar net als eerste. Codrea bereikt de bal nog maar net als eerste. Jerez met een sublieme pass. Benard is nu in balbezit. Benard haalt uit met een fantastische trap. Villate probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Villate niet meer kan verder spelen. Agreda komt het veld opgelopen. Wilk met de inworp. Daar is Benard, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benard draait met de bal, schiet en ... Agreda werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 3:0

37e minuut.
Darniak geeft een lange en hoge pass. Inworp. Benard zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wilk rent richting de bal. Wilk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 33%, C.l Trattoria 67%.
fc.edi - C.l Trattoria 3:0

49e minuut.
Bocăneală met een sublieme pass. Benard is nu in balbezit. De La Iglesia is nu in balbezit. Benard onderschept slim de pass. Benard haalt uit met een fantastische trap. Agreda kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
Wilk passt de bal zonder na te denken. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Coporan met de inworp. De La Iglesia is nu in balbezit. De La Iglesia draait met de bal, schiet en ... Virtejaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Codrea geeft een lange en hoge pass. Coporan kan de bal niet met de borst controleren. Benard verovert de bal door een tackle van achteren. Benard schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Boterberg rent richting de bal. Boterberg heeft problemen om de bal te vangen. Lero bereikt de bal nog maar net als eerste. Boterberg onderschept slim de pass. Boterberg schiet op doel. Virtejaru bokst de bal weg.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Roztwór komt het veld opgelopen.

89e minuut.
Benard schiet op doel. Agreda speelt de bal door. De La Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Iglesia haalt uit met een fantastische trap. Virtejaru probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 42%, C.l Trattoria 58%.
fc.edi - C.l Trattoria 3:0