Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: fc.edi Arena
  • Weer: no clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1705
fc.edi C.l Trattoria
non combat Tactiek non-combat
56% Balbezit 44%
30% Spel op eigen helft 70%
19 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.7 gemiddelde waardering 30.8
good Schieten adequate
good Passen average
good Verdedigen solid


1e minuut.
Viau speelt de bal door. Codrea rent richting de bal. Codrea geeft de bal voor. Klungelig pakt Lademann de bal. Lademann schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 1:0

6e minuut.
Wilk onderschept slim de pass. Wilk probeert naar een medespeler te passen. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann haalt uit met een fantastische trap. Roztwór maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 2:0

11e minuut.
Boterberg met een sublieme pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilk met een snelle inworp. Lademann is nu in balbezit. Lademann haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Daar is Coporan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 3:0

16e minuut.
Bucelea geeft de bal voor. Wilk bereikt de bal nog maar net als eerste. Coporan is nu in balbezit. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Philippot kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lademann bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

22e minuut.
Wilk met een sublieme pass. Lademann is nu in balbezit. De La Iglesia is nu in balbezit. Lademann verovert de bal door een tackle van achteren. Lademann haalt uit met een fantastische trap. Roztwór kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is De La Iglesia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lademann onderschept slim de pass. Lademann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 4:0

32e minuut.
Lademann zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Boterberg is nu in balbezit. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk kan de bal niet met de borst controleren. Wilk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Coporan verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk rent richting de bal. Wilk passt de bal zonder na te denken. De La Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. De La Iglesia schiet op doel. Virtejaru verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 30%, C.l Trattoria 70%.
fc.edi - C.l Trattoria 4:0

46e minuut.
Mäntysalo passt de bal in één keer door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wilk met de inworp. Lademann rent richting de bal. Lademann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 5:0

51e minuut.
Bocăneală onderschept slim de pass. Bocăneală probeert naar een medespeler te passen. Lademann rent richting de bal. Lademann schiet op doel. Na een snelle pass probeert Roztwór de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Wilk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. De La Iglesia is nu in balbezit. Lademann onderschept slim de pass. Lademann haalt uit met een fantastische trap. Roztwór maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 6:0

56e minuut.
Coporan rent richting de bal. Coporan geeft een lange en hoge pass. De La Iglesia rent richting de bal. Wilk verovert de bal door een tackle van achteren. Wilk haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

67e minuut.
Boterberg heeft problemen om de bal te vangen. Virtejaru met een sublieme pass. De La Iglesia bereikt de bal nog maar net als eerste. Lademann verovert de bal door een tackle van achteren. Lademann draait met de bal, schiet en ... Roztwór kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
Codrea geeft de bal voor. Klungelig pakt De La Iglesia de bal. Lademann is nu in balbezit. Lademann draait met de bal, schiet en ... Roztwór maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc.edi - C.l Trattoria 7:0

75e minuut.
Agreda komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Lero onderschept slim de pass. Lero speelt de bal door. Lademann is nu in balbezit. Lademann haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Maghiaru geeft een lange en hoge pass. De La Iglesia probeert de bal met de borst te controleren. Lademann verovert de bal door een tackle van achteren. Lademann schiet op doel. Roztwór werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc.edi 31%, C.l Trattoria 69%.
fc.edi - C.l Trattoria 7:0