Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 18:24
  • Bekerwedstrijd: Oefenwedstrijd (beker)
  • Stadion: Luleto Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en hevige regen
  • Toeschouwers: 844
Luleto 14 de Julho
a şasea Tactiek COP
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
7 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
33.5 gemiddelde waardering 40.3
redelijk Schieten goed
zwak Passen matig
matig Verdedigen matig


7e minuut.
Popovici geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Lipski de bal onder controle te krijgen. Repeteco geeft de bal voor. Paras bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Wiktorowski geeft een lange en hoge pass. Szekely rent richting de bal. Paras verovert de bal door een tackle van achteren. Paras haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - 14 de Julho 0:1

40e minuut.
Mărăcine trapt de bal weg van het doel. Ciortea kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Pazoła de bal onder controle te krijgen. Mitran is nu in balbezit. Mitran draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Cârstea komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 49%, 14 de Julho 51%.
Luleto - 14 de Julho 0:1

57e minuut.
Kadner trapt de bal weg van het doel. Manresa met een sublieme pass. Negreanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Paras onderschept slim de pass. Paras draait met de bal, schiet en ... Mărăcine verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

61e minuut.
Lipski is nu in balbezit. Lipski geeft de bal voor. Negreanu rent richting de bal. Paras verovert de bal door een tackle van achteren. Paras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Mărăcine trapt de bal weg van het doel. Ciortea kopt de bal weg. Vojtíšek bereikt de bal nog maar net als eerste. Vojtíšek haalt uit met een fantastische trap. Mărăcine werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Luleto - 14 de Julho 0:2

67e minuut.
Mărăcine met een harde bal richting middenveld. Ciortea kopt de bal weg. Wiktorowski heeft problemen om de bal te vangen. Mitran rent richting de bal. Mitran haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor. Lipski kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Repeteco de bal onder controle te krijgen. Stefanescu-Prodanovici bereikt de bal nog maar net als eerste. Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Lipski geeft een lange en hoge pass. Negreanu rent richting de bal. Negreanu geeft een lange en hoge pass. Pintilei is nu in balbezit. Pintilei geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Stefanescu-Prodanovici de bal. Repeteco is nu in balbezit. Stefanescu-Prodanovici verovert de bal door een tackle van achteren. Stefanescu-Prodanovici geeft de bal voor. Pintilei springt en kopt de bal. Kadner bokst de bal weg. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Luleto 47%, 14 de Julho 53%.
Luleto - 14 de Julho 0:2