Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 21:29
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: House of Pain
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3593
Schadenfreude Ravelin Cannoneers
up tight Tactiek 442
55% Balbezit 45%
22% Spel op eigen helft 78%
28 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
54 gemiddelde waardering 34.1
wonderbaarlijk Schieten redelijk
goed Passen zwak
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Pärni geeft een hoge lob. Howard heeft problemen om de bal te vangen. Hertl rent richting de bal. Howard onderschept slim de pass. Howard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Formenoy speelt de bal door. Bull is nu in balbezit. Bull passt de bal in één keer door. Howard is nu in balbezit. Howard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Steels de bal. Kärtner maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Howard is nu in balbezit. Howard schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 1:0

9e minuut.
Pärni is nu in balbezit. Pärni geeft een hoge lob. Steels heeft problemen om de bal te vangen. Kokkineas rent richting de bal. Kokkineas haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

16e minuut.
Kokkineas probeert naar een medespeler te passen. Hertl rent richting de bal. Howard onderschept slim de pass. Gründler geeft een lange en hoge pass. Kokkineas krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Pingitzer bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas onderschept slim de pass. Kokkineas passt de bal in één keer door. Tzitzikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzitzikas schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pistorius bereikt de bal nog maar net als eerste. Bull verovert de bal door een tackle van achteren. Bull probeert naar een medespeler te passen. Howard is nu in balbezit. Howard haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Naake bereikt de bal nog maar net als eerste. Naake passt de bal met de wreef. Socaciu rent richting de bal. Socaciu haalt uit met een fantastische trap. Kayışçı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 1:1

27e minuut.
Naake is nu in balbezit. Kokkineas onderschept slim de pass. Kokkineas passt de bal zonder na te denken. Tzitzikas is nu in balbezit. Tzitzikas draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Steels geeft de bal voor. Inworp. Bull zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Howard rent richting de bal. Howard haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Kokkineas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 2:1

32e minuut.
Howard onderschept slim de pass. Howard passt de bal met de wreef. Kokkineas is nu in balbezit. Kokkineas schiet op doel. De bal raakt de paal. Steels probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 3:1

36e minuut.
Bull passt de bal met de wreef. Tzitzikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzitzikas passt de bal zonder na te denken. Howard is nu in balbezit. Howard draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Gründler onderschept slim de pass. Gründler geeft een lange en hoge pass. Pärni kopt de bal weg. Kokkineas is nu in balbezit. Kokkineas haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Bull kopt de bal weg. Tzitzikas rent richting de bal. Cirincioni probeert naar een medespeler te passen. Kokkineas rent richting de bal. Kokkineas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schadenfreude 26%, Ravelin Cannoneers 74%.
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 3:1

47e minuut.
Pistorius passt de bal met de wreef. Hertl bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard onderschept slim de pass. Klungelig pakt Howard de bal. Howard draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

51e minuut.
Pistorius passt de bal in één keer door. Waddle is nu in balbezit. Formenoy begaat een overtreding. Formenoy krijgt een gele kaart. Waddle moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Waddle kan niet meer verder spelen. Monnet komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Kokkineas controleert de bal met de borst. Kohlmeyer rent richting de bal. Kokkineas verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkineas draait met de bal, schiet en ... Kärtner probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 4:1

54e minuut.
Hertl geeft een hoge lob. Inworp. Bull met de inworp. Klungelig pakt Howard de bal. Howard draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Formenoy is nu in balbezit. Pärni verovert de bal door een tackle van achteren. Pärni probeert naar een medespeler te passen. Tzitzikas rent richting de bal. Tzitzikas haalt uit met een fantastische trap. Kärtner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 5:1

58e minuut.
Steels geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Bull de bal. Pistorius met een sublieme pass. Formenoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Formenoy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Brandibock komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Łojek is nu in balbezit. Łojek passt de bal zonder na te denken. Brandibock heeft problemen om de bal te vangen. Tzitzikas bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzitzikas draait met de bal, schiet en ... Kärtner probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

65e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ingensiep komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Daar is Tzitzikas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Steels is nu in balbezit. Tzitzikas verovert de bal door een tackle van achteren. Kokkineas is nu in balbezit. Kokkineas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kokkineas rent richting de bal. Tzitzikas bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 6:1

74e minuut.
Pingitzer passt de bal met de wreef. Ingensiep bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kokkineas krijgt een gele kaart. Ingensiep raakt geblesseerd tijdens het duel. Benz komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Howard geeft de bal voor. Klungelig pakt Łojek de bal. Kokkineas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 7:1

80e minuut.
Łojek bereikt de bal nog maar net als eerste. Łojek geeft de bal voor. Tzitzikas kopt de bal weg. Howard bereikt de bal nog maar net als eerste. Howard haalt uit met een fantastische trap. Kärtner verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 8:1

84e minuut.
Howard rent richting de bal. Howard passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Tzitzikas de bal. Tzitzikas geeft een lange en hoge pass. Kokkineas krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 9:1

90e minuut.
Klungelig pakt Tzitzikas de bal. Tzitzikas passt de bal zonder na te denken. Kokkineas bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkineas draait met de bal, schiet en ... Kärtner werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 10:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Schadenfreude 19%, Ravelin Cannoneers 81%.
Schadenfreude - Ravelin Cannoneers 10:1