Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-17 01:28
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: FC Lawrence Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 5829
FC Harambe AEK Chios
NewSeasonNew442 Tactiek F
57% Balbezit 43%
30% Spel op eigen helft 70%
26 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
51.3 gemiddelde waardering 31.8
formidabel Schieten matig
solide Passen zwak
solide Verdedigen matig


2e minuut.
Avery rent richting de bal. Kay rent richting de bal. Yeast bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay onderschept slim de pass. Kay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - AEK Chios 1:0

5e minuut.
Houston geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Boone met de inworp. Gallo is nu in balbezit. Gallo geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Gallo rent richting de bal. Franken verovert de bal door een tackle van achteren. Franken probeert naar een medespeler te passen. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay schiet op doel. Parke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - AEK Chios 2:0

16e minuut.
Franken heeft problemen om de bal te vangen. Meeuws is nu in balbezit. Meeuws speelt de bal door. Kay is nu in balbezit. Kay schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Avigliano geeft de bal voor. Parke speelt de bal door. Gallo kopt de bal weg. Boone rent richting de bal. Boone geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Potiguara bereikt de bal nog maar net als eerste. Potiguara schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - AEK Chios 2:1

25e minuut.
Salter rent richting de bal. Salter passt de bal in één keer door. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - AEK Chios 3:1

30e minuut.
Avigliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Avigliano passt de bal zonder na te denken. Yeast rent richting de bal. Kozar verovert de bal door een tackle van achteren. Kozar draait met de bal, schiet en ... Parke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Kozar is nu in balbezit. Kozar haalt uit met een fantastische trap. Paal!

36e minuut.
Gallo speelt de bal door. Kozar is nu in balbezit. Kozar speelt de bal door. Kay rent richting de bal. Kay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Avery verovert de bal door een tackle van achteren. Kay onderschept slim de pass. Meeuws geeft een lange en hoge pass. Daar is Kozar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kozar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Ghiţă is nu in balbezit. Ghiţă geeft een lange en hoge pass. Mioso kopt de bal weg. Meeuws rent richting de bal. Meeuws geeft een hoge lob. Parke kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Franken geeft de bal voor. Gallo probeert de bal aan de voet te houden. Avigliano bereikt de bal nog maar net als eerste. Avigliano geeft een lange en hoge pass. Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 33%, AEK Chios 67%.
FC Harambe - AEK Chios 3:1

48e minuut.
Houston is nu in balbezit. Salter rent richting de bal. Salter geeft een hoge lob. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

54e minuut.
Salter passt de bal met de wreef. Yearwood is nu in balbezit. Yearwood geeft een hoge lob. Avigliano is nu in balbezit. Avigliano draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Avigliano kopt de bal weg. Mathers heeft problemen om de bal te vangen. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ghiţă de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Meeuws zal de hoekschop nemen. Kay maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
Lockhart trapt de bal weg van het doel. Daar is Boone, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Salter met een sublieme pass. Kay rent richting de bal. Kay haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - AEK Chios 4:1

73e minuut.
Franken verovert de bal door een tackle van achteren. Franken met een sublieme pass. Klungelig pakt Kozar de bal. Kozar schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
Meeuws bereikt de bal nog maar net als eerste. Meeuws passt de bal zonder na te denken. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ... Parke werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - AEK Chios 5:1

77e minuut.
Salter rent richting de bal. Salter geeft de bal voor. Kay rent richting de bal. Kay draait met de bal, schiet en ... Parke probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Harambe - AEK Chios 6:1

81e minuut.
de Paz rent richting de bal. de Paz draait met de bal, schiet en ... Mioso rent richting de bal. Mioso geeft een lange en hoge pass. Mathers kopt de bal weg. Lockhart probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lockhart probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Leary de bal. Kay bereikt de bal nog maar net als eerste. Kay draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Franken is nu in balbezit. Franken geeft de bal voor. Ghiţă rent richting de bal. Kay onderschept slim de pass. Kay schiet op doel. Parke probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Harambe 27%, AEK Chios 73%.
FC Harambe - AEK Chios 6:1