Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:23
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: US Les Viltansou Arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 2150
US Les Viltansou FCSR Obernai
gloup Tactiek Allez, Salut !
60% Balbezit 40%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 4
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.1 gemiddelde waardering 40.5
good Schieten adequate
average Passen good
average Verdedigen poor


3e minuut.
Daar is Kämmer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kämmer passt de bal zonder na te denken. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini schiet op doel. Forestier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

6e minuut.
Daar is Lazzarini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Battiston rent richting de bal. Lazzarini onderschept slim de pass. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... Forestier maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Tomasik passt de bal zonder na te denken. Kämmer speelt de bal door. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 1:0

15e minuut.
Tomasik is nu in balbezit. Tomasik met een sublieme pass. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini schiet op doel. Forestier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 2:0

20e minuut.
Tomasik rent richting de bal. Tomasik passt de bal zonder na te denken. Lefeuvre bereikt de bal nog maar net als eerste. Lefeuvre haalt uit met een fantastische trap. Prebensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 2:1

28e minuut.
Lechantre rent richting de bal. Piwnicki probeert naar een medespeler te passen. Niţescu speelt de bal door. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. Forestier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Tomasik is nu in balbezit. Tomasik geeft een hoge lob. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. Forestier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 3:1

34e minuut.
Grozavu verovert de bal door een tackle van achteren. Grozavu heeft problemen om de bal te vangen. Grozavu met een sublieme pass. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Kämmer passt de bal met de wreef. Tomasik probeert naar een medespeler te passen. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... Forestier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Grozavu kan de bal niet met de borst controleren. Grozavu passt de bal zonder na te denken. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini schiet op doel. Forestier maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 33%, FCSR Obernai 67%.
US Les Viltansou - FCSR Obernai 4:1

49e minuut.
Kämmer is nu in balbezit. Kämmer met een sublieme pass. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kämmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

58e minuut.
Piwnicki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kämmer rent richting de bal. Piwnicki speelt de bal door. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

60e minuut.
Lazzarini passt de bal zonder na te denken. Tomasik rent richting de bal. Lechantre rent richting de bal. Lechantre schiet op doel. Prebensen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Grozavu bereikt de bal nog maar net als eerste. Grozavu passt de bal in één keer door. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap. Forestier probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Grozavu rent richting de bal. Kämmer met een sublieme pass. Lazzarini is nu in balbezit. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... Forestier werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Lazzarini probeert naar een medespeler te passen. Battiston rent richting de bal. Lazzarini verovert de bal door een tackle van achteren. Lazzarini schiet op doel. Forestier probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 5:1

84e minuut.
Vnuck rent richting de bal. Vnuck geeft de bal voor. Lazzarini heeft problemen om de bal te vangen. Lazzarini haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 6:1

87e minuut.
Lechantre haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Prebensen trapt de bal weg. Lazzarini rent richting de bal. Lazzarini draait met de bal, schiet en ... Forestier verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tomasik neemt de hoekschop. Lazzarini bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazzarini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
US Les Viltansou - FCSR Obernai 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: US Les Viltansou 27%, FCSR Obernai 73%.
US Les Viltansou - FCSR Obernai 7:1