Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FreeDom
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 8160
Howling wolves Dynamo Muri
REUS Tactiek Phase 5L1
58% Balbezit 42%
20% Spel op eigen helft 80%
34 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 1
67.6 gemiddelde waardering 33.4
outstanding Schieten average
outstanding Passen average
very good Verdedigen good


3e minuut.
Nussbaum verovert de bal door een tackle van achteren. Nussbaum passt de bal in één keer door. García Vázquez rent richting de bal. García Vázquez geeft de bal voor. Składak springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Schlittler geeft een lange en hoge pass. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya rent richting de bal. Dobronya haalt uit met een fantastische trap. Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 1:0

12e minuut.
Muñoz Martínez met een sublieme pass. Składak rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van van der Moot. van der Moot krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Schleck is nu in balbezit. Schleck geeft een lange en hoge pass. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel. Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 2:0

16e minuut.
Hamilton speelt de bal door. Kefeng met een sublieme pass. García Vázquez is nu in balbezit. García Vázquez geeft een hoge lob. Składak maakt een snoekduik en kopt de bal. Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 3:0

19e minuut.
Moronta is nu in balbezit. Muñoz Martínez verovert de bal door een tackle van achteren. Muñoz Martínez passt de bal zonder na te denken. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ... Valeinis bokst de bal weg. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Muñoz Martínez bereikt de bal nog maar net als eerste. Muñoz Martínez geeft een hoge lob. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 4:0

25e minuut.
Schlittler passt de bal in één keer door. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Składak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 5:0

27e minuut.
Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Moronta rent richting de bal. Składak verovert de bal door een tackle van achteren. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 6:0

28e minuut.
Marins geeft een lange en hoge pass. Dobronya kopt de bal weg. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 7:0

31e minuut.
Oldani passt de bal zonder na te denken. Marbach bereikt de bal nog maar net als eerste. Marbach probeert naar een medespeler te passen. Składak is nu in balbezit. Składak haalt uit met een fantastische trap. Valeinis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 8:0

33e minuut.
García Vázquez geeft de bal voor. Dobronya kopt de bal weg. Daar is Benson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 9:0

37e minuut.
Schlittler passt de bal in één keer door. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Składak maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 10:0

40e minuut.
Oldani kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert van der Moot de bal onder controle te krijgen. Składak rent richting de bal. Składak schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 11:0

40e minuut.
Tusseau probeert naar een medespeler te passen. Jans bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak maakt een afschuwelijke overtreding. Jans raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Jans kan niet meer verder spelen. Schaad komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Muñoz Martínez speelt de bal door. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt García Vázquez de bal. García Vázquez geeft de bal voor. Dobronya springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 12:0

44e minuut.
Hamilton verovert de bal door een tackle van achteren. Hamilton geeft een hoge lob. Składak rent richting de bal. Składak draait met de bal, schiet en ... Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 13:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howling wolves 20%, Dynamo Muri 80%.
Howling wolves - Dynamo Muri 13:0

47e minuut.
Klungelig pakt Muñoz Martínez de bal. Muñoz Martínez geeft de bal voor. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak haalt uit met een fantastische trap. Valeinis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 14:0

50e minuut.
García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Daar is van der Moot, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 15:0

62e minuut.
Marins geeft een hoge lob. Składak kopt de bal weg. Daar is Cioce, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
Schlittler met een sublieme pass. Moronta rent richting de bal. Moronta passt de bal zonder na te denken. Składak rent richting de bal. Składak schiet op doel. Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 16:0

71e minuut.
Muñoz Martínez raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Arenas komt het veld opgelopen.

71e minuut.
Nussbaum geeft een lange en hoge pass. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya probeert naar een medespeler te passen. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 17:0

72e minuut.
Dobronya passt de bal in één keer door. García Vázquez bereikt de bal nog maar net als eerste. García Vázquez geeft een lange en hoge pass. Składak is nu in balbezit. Składak schiet op doel. Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 18:0

74e minuut.
Arenas heeft problemen om de bal te vangen. Arenas met een sublieme pass. Dobronya rent richting de bal. Dobronya draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arenas passt de bal met de wreef. Moronta is nu in balbezit. Składak onderschept slim de pass. Składak schiet op doel. Valeinis bokst de bal weg.

79e minuut.
Cioce verovert de bal door een tackle van achteren. Cioce speelt de bal door. Moronta is nu in balbezit. Składak bereikt de bal nog maar net als eerste. Składak haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. García Vázquez neemt de hoekschop. Valeinis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Dobronya bereikt de bal nog maar net als eerste. Dobronya schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 19:0

82e minuut.
Klungelig pakt Moronta de bal. Składak is nu in balbezit. Składak passt de bal zonder na te denken. Dobronya is nu in balbezit. Dobronya haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Składak rent richting de bal. Moronta is nu in balbezit. Dobronya verovert de bal door een tackle van achteren. Dobronya draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 20:0

90e minuut.
Arenas is nu in balbezit. Arenas passt de bal in één keer door. Składak is nu in balbezit. Składak draait met de bal, schiet en ... Valeinis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Howling wolves - Dynamo Muri 21:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Howling wolves 20%, Dynamo Muri 80%.
Howling wolves - Dynamo Muri 21:0