Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-12 19:42
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Sportowa 2
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 286
MKS Avia Świdnik THE VIKINGS
Wingman1 Tactiek Defend
60% Balbezit 40%
28% Spel op eigen helft 72%
11 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
37.2 gemiddelde waardering 27.6
goed Schieten matig
redelijk Passen zwak
matig Verdedigen zwak


16e minuut.
Čusto speelt de bal door. Mamet rent richting de bal. Mamet geeft een hoge lob. Kántor bereikt de bal nog maar net als eerste. Kántor draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - THE VIKINGS 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Avia Świdnik 30%, THE VIKINGS 70%.
MKS Avia Świdnik - THE VIKINGS 1:0

53e minuut.
Tyczka geeft een hoge lob. Inworp. Mamet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Čusto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Čusto geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Porębski komt het veld opgelopen. Bożym komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Mamet met de inworp. Čusto geeft een lange en hoge pass. Bożym rent richting de bal. Bożym draait met de bal, schiet en ... James verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Romero trapt de bal weg. Čusto kopt de bal weg. Mamet rent richting de bal. Mamet draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

85e minuut.
Bożym geeft een hoge lob. Daar is Tyczka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Porębski bereikt de bal nog maar net als eerste. Porębski schiet op doel. James werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
MKS Avia Świdnik - THE VIKINGS 2:0

87e minuut.
Čusto met een sublieme pass. Porębski is nu in balbezit. Tyczka rent richting de bal. Porębski verovert de bal door een tackle van achteren. Porębski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Porębski is nu in balbezit. Porębski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: MKS Avia Świdnik 27%, THE VIKINGS 73%.
MKS Avia Świdnik - THE VIKINGS 2:0