Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Stadion im. Boba Marleya
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 10198
Edson Team Struga Jastrzębie
Panama v2 Tactiek Środa
47% Balbezit 53%
8% Spel op eigen helft 92%
66 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
69.5 gemiddelde waardering 52.7
brilliant Schieten good
brilliant Passen very good
solid Verdedigen good


1e minuut.
Borjas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Vivaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivaldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

2e minuut.
Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diniz speelt de bal door. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo schiet op doel. Rattata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 1:0

3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Diniz met een snelle inworp. Tejeda speelt de bal door. Borjas is nu in balbezit. Borjas haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Borjas geeft de bal voor. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 2:0

5e minuut.
Diniz rent richting de bal. Diniz passt de bal in één keer door. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 3:0

6e minuut.
Domaszewski passt de bal in één keer door. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo met een sublieme pass. Borjas rent richting de bal. Borjas draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Kamionek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamionek geeft een hoge lob. Diniz kopt de bal weg. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 4:0

12e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda met een snelle inworp. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel. Rattata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 5:0

13e minuut.
Gębka passt de bal in één keer door. Inworp. Tejeda met een snelle inworp. Domaszewski speelt de bal door. Vivaldo is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 6:0

14e minuut.
Domaszewski verovert de bal door een tackle van achteren. Domaszewski passt de bal in één keer door. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 7:0

15e minuut.
Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Tejeda met een sublieme pass. Vivaldo heeft problemen om de bal te vangen. Vivaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 8:0

16e minuut.
Diniz probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo met een sublieme pass. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 9:0

17e minuut.
Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz passt de bal in één keer door. Gębka is nu in balbezit. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas draait met de bal, schiet en ... Rattata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 10:0

19e minuut.
Diniz passt de bal zonder na te denken. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo probeert naar een medespeler te passen. Rattata met een sublieme pass. Gębka met een sublieme pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 11:0

21e minuut.
Domaszewski rent richting de bal. Domaszewski met een sublieme pass. Diniz met een sublieme pass. Borjas rent richting de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Rattata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 12:0

23e minuut.
Grzesiuk geeft een lange en hoge pass. Domaszewski met een sublieme pass. Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz met een sublieme pass. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Grzesiuk heeft problemen om de bal te vangen. Borjas verovert de bal door een tackle van achteren. Borjas probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Borjas heeft problemen om de bal te vangen. Borjas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 13:0

27e minuut.
Tejeda heeft problemen om de bal te vangen. Tejeda met een sublieme pass. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel. Rattata probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 14:0

28e minuut.
Rattata bereikt de bal nog maar net als eerste. Rattata geeft de bal voor. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

29e minuut.
Latała geeft de bal voor. Diniz kan de bal niet met de borst controleren. Diniz geeft een hoge lob. Borjas maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 15:0

31e minuut.
Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Diniz de bal. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 16:0

32e minuut.
Borjas is nu in balbezit. Borjas passt de bal met de wreef. Jasteržemskis met een sublieme pass. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Vivaldo rent richting de bal. Borjas rent richting de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 17:0

34e minuut.
Daar is Kamionek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kamionek geeft een hoge lob. Borjas probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

35e minuut.
Birlic geeft de bal voor. Domaszewski met een sublieme pass. Tejeda met een sublieme pass. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Borjas rent richting de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 18:0

38e minuut.
Rattata probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda met een snelle inworp. Borjas is nu in balbezit. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Rattata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Sica speelt de bal door. Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 19:0

42e minuut.
Diniz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tejeda rent richting de bal. Tejeda passt de bal in één keer door. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diniz rent richting de bal. Diniz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 20:0

44e minuut.
Gębka passt de bal met de wreef. Birlic bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo schiet op doel. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Latała probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Tejeda geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 5%, Struga Jastrzębie 95%.
Edson Team - Struga Jastrzębie 20:0

46e minuut.
Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo speelt de bal door. Klungelig pakt Borjas de bal. Borjas draait met de bal, schiet en ... Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 21:0

48e minuut.
Tejeda met de inworp. Latała onderschept slim de pass. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 22:0

51e minuut.
Diniz met een snelle inworp. Tejeda speelt de bal door. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas haalt uit met een fantastische trap. Rattata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 23:0

53e minuut.
Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Borjas heeft problemen om de bal te vangen. Borjas speelt de bal door. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 24:0

54e minuut.
Lipiński probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gębka de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Borjas. Gębka wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

58e minuut.
Tejeda met de inworp. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Guadarrama is nu in balbezit. Inworp. Diniz met de inworp. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Zakiroğlu is nu in balbezit. Tejeda met een sublieme pass. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 25:0

62e minuut.
Fakadej is nu in balbezit. Fakadej passt de bal met de wreef. Borjas met een sublieme pass. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Vivaldo heeft problemen om de bal te vangen. Vivaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 26:0

64e minuut.
Borjas passt de bal zonder na te denken. Jasteržemskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasteržemskis met een sublieme pass. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borjas rent richting de bal. Borjas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 27:0

65e minuut.
Borjas rent richting de bal. Tejeda probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo heeft problemen om de bal te vangen. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Diniz bereikt de bal nog maar net als eerste. Diniz passt de bal in één keer door. Daar is Vivaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 28:0

67e minuut.
Diniz passt de bal zonder na te denken. Jasteržemskis bereikt de bal nog maar net als eerste. Jasteržemskis speelt de bal door. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Borjas rent richting de bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Diniz geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Vivaldo maakt een snoekduik en kopt de bal. Rattata werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 29:0

71e minuut.
Diniz is nu in balbezit. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo schiet op doel. Rattata maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 30:0

73e minuut.
Tejeda met de inworp. Diniz rent richting de bal. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Sica is nu in balbezit. Sica geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Vivaldo rent richting de bal. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 31:0

76e minuut.
Inworp. Tejeda met een snelle inworp. Diniz probeert naar een medespeler te passen. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 32:0

77e minuut.
Klungelig pakt Domaszewski de bal. Domaszewski probeert naar een medespeler te passen. Tejeda speelt de bal door. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... Rattata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Diniz zal de hoekschop nemen. Vivaldo springt en kopt de bal. Rattata kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Borjas is nu in balbezit. Borjas schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 33:0

81e minuut.
Borjas is nu in balbezit. Borjas passt de bal in één keer door. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... Rattata probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 34:0

83e minuut.
Lipiński rent richting de bal. Lipiński passt de bal met de wreef. Diniz is nu in balbezit. Diniz geeft een hoge lob. Borjas krijgt zijn hoofd ertegen. Rattata bokst de bal weg. Vivaldo is nu in balbezit. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

86e minuut.
Rattata probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Diniz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Diniz speelt de bal door. Rattata verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Vivaldo de bal. Vivaldo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 35:0

88e minuut.
Vivaldo is nu in balbezit. Rattata met een sublieme pass. Inworp. Tejeda zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Diniz geeft een hoge lob. Rattata probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Vivaldo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vivaldo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 36:0

89e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tejeda met de inworp. Domaszewski met een sublieme pass. Vivaldo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vivaldo draait met de bal, schiet en ... Rattata bokst de bal weg. Borjas met een sublieme pass. Vivaldo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Edson Team - Struga Jastrzębie 37:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Edson Team 10%, Struga Jastrzębie 90%.
Edson Team - Struga Jastrzębie 37:0