Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 22:30
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: DEPORTIVO ABORA Arena
  • Weer: sparse clouds
    warm
  • Toeschouwers: 1605
DEPORTIVO ABORA Intisible Futbol Club
4-3-3 Tactiek SIMPLE
53% Balbezit 47%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
59.6 gemiddelde waardering 52.2
excellent Schieten solid
very good Passen good
formidable Verdedigen very good


11e minuut.
Sabiá geeft een lange en hoge pass. Rogacz rent richting de bal. Rogacz probeert naar een medespeler te passen. Giacco is nu in balbezit. Giacco haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Trela geeft een lange en hoge pass. Nordvi bereikt de bal nog maar net als eerste. Walraeve begaat een overtreding. Walraeve krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Ganea rent richting de bal. Ganea heeft problemen om de bal te vangen. Ganea passt de bal in één keer door. Banek is nu in balbezit. Banek haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Komor werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Mazouch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Komor bokst de bal weg. Mazouch bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO ABORA - Intisible Futbol Club 0:1

30e minuut.
Komor speelt de bal door. Gec bereikt de bal nog maar net als eerste. Gec passt de bal met de wreef. Giacco is nu in balbezit. Giacco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Doeltrap. Borodycz trapt de bal weg van het doel. Rogacz kopt de bal weg. Giacco rent richting de bal. Giacco draait met de bal, schiet en ... Salfický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

42e minuut.
Civita geeft de bal voor. Walraeve is nu in balbezit. Walraeve speelt de bal door. Banek bereikt de bal nog maar net als eerste. Banek schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Wołyniec bereikt de bal nog maar net als eerste. Wołyniec passt de bal in één keer door. Rogacz rent richting de bal. Rogacz geeft een hoge lob. Giacco springt en kopt de bal. Salfický probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Trela verovert de bal door een tackle van achteren.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO ABORA 38%, Intisible Futbol Club 62%.
DEPORTIVO ABORA - Intisible Futbol Club 0:1

58e minuut.
Újfalusi maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Rogacz kopt de bal weg. Vidanov is nu in balbezit. Giacco bereikt de bal nog maar net als eerste. Giacco haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Sabiá onderschept slim de pass. Sabiá passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Nordvi de bal onder controle te krijgen. Giacco rent richting de bal. Giacco schiet op doel. Salfický kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
Ganea probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sabiá bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabiá met een sublieme pass. Giacco rent richting de bal. Giacco haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEPORTIVO ABORA - Intisible Futbol Club 1:1

88e minuut.
Morakis is nu in balbezit. Walraeve onderschept slim de pass. Walraeve probeert naar een medespeler te passen. Logiodice rent richting de bal. Logiodice draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO ABORA 38%, Intisible Futbol Club 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEPORTIVO ABORA - Intisible Futbol Club 1:1