Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 23:29
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Estadio Carlos Vogel
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 3631
Provincial Ranco PASATSPOR
Juveniles Tactiek 433
55% Balbezit 45%
38% Spel op eigen helft 62%
24 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
6 Buitenspel 0
45.1 gemiddelde waardering 30.3
very good Schieten average
good Passen adequate
adequate Verdedigen average


4e minuut.
Klungelig pakt Çeşnicibaşı de bal. Karagülle is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Obojski. Obojski krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Karagülle rent richting de bal. Woan verovert de bal door een tackle van achteren. Woan geeft een lange en hoge pass. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - PASATSPOR 1:0

10e minuut.
Jeria probeert naar een medespeler te passen. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena passt de bal met de wreef. Mazino rent richting de bal. Mazino schiet op doel. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Mardin rent richting de bal. Backe onderschept slim de pass. Backe met een sublieme pass. Aarts rent richting de bal. Aarts draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Lozano heeft problemen om de bal te vangen. Çeşnicibaşı begaat een overtreding. Lozano is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Lozano met een snel genomen vrije trap. Yemez bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena onderschept slim de pass. Mena schiet op doel. Pereba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - PASATSPOR 2:0

27e minuut.
Mena is nu in balbezit. Ülke begaat een overtreding. Mena raakt geblesseerd tijdens het duel. Ülke geeft een hoge lob. Woan zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Mazino springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Ülke verovert de bal door een tackle van achteren. Aarts rent richting de bal. Çanakkaleli rent richting de bal. Aarts onderschept slim de pass. Aarts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - PASATSPOR 3:0

29e minuut.
Düdükçü bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts onderschept slim de pass. Mena bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena schiet op doel. Pereba probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino geeft een lange en hoge pass. Lozano speelt de bal door. Daar is Mena, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mena draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Karagülle is nu in balbezit. Woan verovert de bal door een tackle van achteren. Woan geeft een hoge lob. Aarts is nu in balbezit. Aarts schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Backe onderschept slim de pass. Backe geeft de bal voor. Kahvecioğlu probeert de bal met de borst te controleren. Aarts rent richting de bal. Aarts schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

43e minuut.
Kahvecioğlu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jeria zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Mena is nu in balbezit. Mena geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 39%, PASATSPOR 61%.
Provincial Ranco - PASATSPOR 3:0

49e minuut.
Santa Cruz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mazino kopt de bal weg. Mena rent richting de bal. Mena schiet op doel. Pereba maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - PASATSPOR 4:0

50e minuut.
Aarts zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jeria heeft problemen om de bal te vangen. Jeria geeft de bal voor. Mazino rent richting de bal. Mazino schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Woan met een sublieme pass. Jeria is nu in balbezit. Jeria geeft een hoge lob. Mazino is nu in balbezit. Mazino schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aarts rent richting de bal. Aarts schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Ghimişli geeft een hoge lob. Mazino kopt de bal weg. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts haalt uit met een fantastische trap. Paal! Klungelig pakt Mena de bal. Aarts is nu in balbezit. Aarts schiet op doel. Pereba verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Lozano raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hurtado komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ghimişli geeft een hoge lob. Çanakkaleli heeft problemen om de bal te vangen. Mazino is nu in balbezit. Mazino draait met de bal, schiet en ... Pereba werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - PASATSPOR 5:0

63e minuut.
Mazino kopt de bal weg. Aarts is nu in balbezit. Santa Cruz probeert naar een medespeler te passen. Aarts bereikt de bal nog maar net als eerste. Aarts haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - PASATSPOR 6:0

68e minuut.
Çanakkaleli heeft problemen om de bal te vangen. Mena is nu in balbezit. Mazino is nu in balbezit. Mazino draait met de bal, schiet en ... Pereba probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - PASATSPOR 7:0

70e minuut.
Aburto onderschept slim de pass. Aburto geeft een lange en hoge pass. Mena kopt de bal weg. Mazino bereikt de bal nog maar net als eerste. Mazino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - PASATSPOR 8:0

79e minuut.
Mena heeft problemen om de bal te vangen. Mena speelt de bal door. Kahvecioğlu rent richting de bal. Aarts onderschept slim de pass. Aarts draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - PASATSPOR 9:0

82e minuut.
Woan probeert naar een medespeler te passen. Jeria is nu in balbezit. Jeria geeft een lange en hoge pass. Mazino rent richting de bal. Mazino schiet op doel. Pereba probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Provincial Ranco - PASATSPOR 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Provincial Ranco 38%, PASATSPOR 62%.
Provincial Ranco - PASATSPOR 10:0