Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Uruguay Colombia
433_Colombia Tactiek 431w1_GER
54% Balbezit 46%
40% Spel op eigen helft 60%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
81.3 gemiddelde waardering 75.1
outstanding Schieten very good
incredible Passen incredible
brilliant Verdedigen outstanding


6e minuut.
Meza bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Meza met de inworp. Villegas geeft de bal voor. Tinjacá krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Brasesco probeert naar een medespeler te passen. Cantillo rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Colombia 0:1

35e minuut.
Meza geeft een lange en hoge pass. Tinjacá is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Méndez. Méndez krijgt een gele kaart. Tinjacá raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Meza neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Paparamborda rent richting de bal. Paparamborda passt de bal met de wreef. Pagani is nu in balbezit. Pagani draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 43%, Colombia 57%.
Uruguay - Colombia 0:1

52e minuut.
Buitenspel voor Cantillo. Goede buitenspelval van de verdediging. Yate komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Inworp. Abello komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Inworp. Horta komt het veld opgelopen. Avelino komt het veld opgelopen. Navajas komt het veld opgelopen.

65e minuut.
Paparamborda geeft een hoge lob. Leiva speelt de bal door. Tinjacá kopt de bal weg. Avelino bereikt de bal nog maar net als eerste. Avelino schiet op doel. Vallarino bokst de bal weg. Giusto onderschept slim de pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Uruguay - Colombia 0:2

66e minuut.
Irigoyen komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Méndez geeft een lange en hoge pass. Pagani rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Navajas. Pagani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Paparamborda komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bas komt het veld opgelopen. Blanc komt het veld opgelopen.

84e minuut.
Bravo is nu in balbezit. Paparamborda verovert de bal door een tackle van achteren. Paparamborda geeft de bal voor. Irigoyen is nu in balbezit. Irigoyen schiet op doel. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Uruguay 37%, Colombia 63%.
Uruguay - Colombia 0:2