Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:18
  • Competitiewedstrijd: Oefenwedstrijd
  • Stadion: Girona fc Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 4014
Girona fc Aliumana Fenikso
DIFESA ALTA Tactiek Rat Rap
44% Balbezit 56%
62% Spel op eigen helft 38%
2 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
24.7 gemiddelde waardering 40.8
slecht Schieten solide
zwak Passen goed
matig Verdedigen matig


1e minuut.
Zampol bereikt de bal nog maar net als eerste. Zampol passt de bal in één keer door. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Trucchi is nu in balbezit. Trucchi schiet op doel. Meccariello probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Girona fc - Aliumana Fenikso 0:1

8e minuut.
Cofeno rent richting de bal. Cofeno passt de bal zonder na te denken. Trucchi heeft problemen om de bal te vangen. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Girona fc - Aliumana Fenikso 0:2

10e minuut.
Káposzta rent richting de bal. Scarpella is nu in balbezit. Káposzta onderschept slim de pass. Káposzta haalt uit met een fantastische trap. Capponi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Cofeno probeert naar een medespeler te passen. Tardelli rent richting de bal. Trucchi verovert de bal door een tackle van achteren. Trucchi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Demarchis met de inworp. Cofeno bereikt de bal nog maar net als eerste. Cofeno geeft een hoge lob. Káposzta is nu in balbezit. Káposzta draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Biggiogero bereikt de bal nog maar net als eerste. Biggiogero speelt de bal door. Trucchi is nu in balbezit. Trucchi schiet op doel. Meccariello werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Girona fc - Aliumana Fenikso 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Girona fc 61%, Aliumana Fenikso 39%.
Girona fc - Aliumana Fenikso 0:3

50e minuut.
Na een snelle pass probeert Biggiogero de bal onder controle te krijgen. Trucchi is nu in balbezit. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta draait met de bal, schiet en ... Meccariello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Girona fc - Aliumana Fenikso 0:4

58e minuut.
Mario verovert de bal door een tackle van achteren. Cofeno rent richting de bal. Cofeno geeft een hoge lob. Káposzta probeert de bal met de borst te controleren. Káposzta haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Girona fc - Aliumana Fenikso 0:5

60e minuut.
Leonov komt het veld opgelopen. Roldi komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Mario is nu in balbezit. Roldi verovert de bal door een tackle van achteren. Roldi geeft een hoge lob. Káposzta rent richting de bal. Káposzta draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

67e minuut.
Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi bereikt de bal nog maar net als eerste. Niosi geeft een lange en hoge pass. Káposzta bereikt de bal nog maar net als eerste. Káposzta schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Girona fc - Aliumana Fenikso 0:6

74e minuut.
Zeoli heeft problemen om de bal te vangen. Calzavacca met een sublieme pass. Santaniello bereikt de bal nog maar net als eerste. Santaniello schiet op doel. Fantoni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Girona fc - Aliumana Fenikso 1:6

75e minuut.
Korteschiel komt het veld opgelopen. Banu komt het veld opgelopen. Männer komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Banu is nu in balbezit. Banu met een sublieme pass. Korteschiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Korteschiel draait met de bal, schiet en ... Meccariello maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Girona fc - Aliumana Fenikso 1:7

83e minuut.
Leonov bereikt de bal nog maar net als eerste. Leonov geeft een lange en hoge pass. Korteschiel kopt de bal weg. Káposzta is nu in balbezit. Káposzta haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Girona fc 63%, Aliumana Fenikso 37%.
Girona fc - Aliumana Fenikso 1:7