Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:27
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Fráguas VNP Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 1107
Fráguas VNP Ahura Mazda Fc
451 Tactiek Ahura 2.0
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.2 gemiddelde waardering 37
adequate Schieten good
average Passen good
average Verdedigen good


5e minuut.
Pera speelt de bal door. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon geeft een hoge lob. Caicedo krijgt zijn hoofd ertegen. Sinoplu heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

6e minuut.
Nimbley met de inworp. Aldrete rent richting de bal. Piękniś geeft een hoge lob. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera haalt uit met een fantastische trap. Zubiarre bokst de bal weg.

8e minuut.
Vittori geeft een hoge lob. Asilefe is nu in balbezit. Asilefe geeft een lange en hoge pass. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Freixo is nu in balbezit. Osorio tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Freixo is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Vilco met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Luna de bal. Crespillo is nu in balbezit. Crespillo haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Boxall rent richting de bal. Pera verovert de bal door een tackle van achteren. Pera speelt de bal door. Aldrete is nu in balbezit. Aldrete schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Fráguas VNP - Ahura Mazda Fc 0:1

26e minuut.
Pera verovert de bal door een tackle van achteren. Pera passt de bal in één keer door. Mon bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon geeft de bal voor. Caicedo krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Osorio speelt de bal door. Nimbley is nu in balbezit. Nimbley passt de bal met de wreef. Pera is nu in balbezit. Pera haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Freixo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mon verovert de bal door een tackle van achteren. Mon passt de bal in één keer door. Aldrete rent richting de bal. Aldrete haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Nimbley geeft een hoge lob. Pera rent richting de bal. Pera geeft een lange en hoge pass. Mon is nu in balbezit. Mon schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fráguas VNP 69%, Ahura Mazda Fc 31%.
Fráguas VNP - Ahura Mazda Fc 0:1

51e minuut.
Serra Del Rei is nu in balbezit. Mon verovert de bal door een tackle van achteren. Mon geeft een lange en hoge pass. Caicedo heeft problemen om de bal te vangen. Caicedo schiet op doel. Zubiarre kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fráguas VNP - Ahura Mazda Fc 0:2

60e minuut.
Mon passt de bal in één keer door. Aldrete rent richting de bal. Aldrete draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sinoplu de bal onder controle te krijgen. Zubiarre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fráguas VNP - Ahura Mazda Fc 0:3

66e minuut.
Inworp. Sabas met een snelle inworp. Vilco speelt de bal door. Sabas bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabas schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Crespillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Crespillo draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

67e minuut.
Piękniś passt de bal in één keer door. Asilefe met een sublieme pass. Caicedo is nu in balbezit. Caicedo draait met de bal, schiet en ... Zubiarre werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Pera probeert de bal aan de voet te houden. Boxall is nu in balbezit. Mon is nu in balbezit. Pera bereikt de bal nog maar net als eerste. Pera haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Piękniś passt de bal zonder na te denken. Ancede is nu in balbezit. Ancede passt de bal zonder na te denken. Daar is Pera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pera draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fráguas VNP 60%, Ahura Mazda Fc 40%.
Fráguas VNP - Ahura Mazda Fc 0:3