Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-16 19:35
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: Arsenal2 Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2741
Arsenal Ryki GoodGameLeague
boboski2Lazik Tactiek TESTOWA
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
9 Doelpogingen 17
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 3
53.9 gemiddelde waardering 44.9
very good Schieten solid
solid Passen good
solid Verdedigen excellent


12e minuut.
Dawidowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Tragarz begaat een overtreding. Dawidowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tragarz met een sublieme pass. Wiśniowiecki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mrowiński krijgt zijn hoofd ertegen. Koczur probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Dawidowski met een sublieme pass. Mrowiński rent richting de bal. Mrowiński speelt de bal door. Kawka rent richting de bal. Kawka draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Wiśniowiecki probeert de bal met de borst te controleren. Wigier rent richting de bal. Wiśniowiecki begaat een overtreding. Wigier wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Wigier kan niet meer verder spelen. Zamojski komt het veld opgelopen. Przybułek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Geppert maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Granha is nu in balbezit. Granha heeft problemen om de bal te vangen. Granha probeert naar een medespeler te passen. Mrowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiński draait met de bal, schiet en ... Koczur verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Kargılı speelt de bal door. Jachtunowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Granha onderschept slim de pass. Granha heeft problemen om de bal te vangen. Granha schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Dawidowski passt de bal in één keer door. Mrowiński is nu in balbezit. Mrowiński passt de bal met de wreef. Kawka bereikt de bal nog maar net als eerste. Kawka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Żuralski kopt de bal weg. Granha is nu in balbezit. Granha speelt de bal door. Kawka is nu in balbezit. Kawka draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 64%, GoodGameLeague 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Arsenal Ryki - GoodGameLeague 0:0

46e minuut.
Skrętkowicz komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Klungelig pakt Przybułek de bal. Przybułek geeft een lange en hoge pass. Wiśniowiecki rent richting de bal. Geppert verovert de bal door een tackle van achteren. Geppert draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Carpentieri verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

48e minuut.
Wiśniowiecki speelt de bal door. Granha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrowiński schiet op doel. Koczur probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Mrowiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mrowiński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrowiński passt de bal in één keer door. Kawka rent richting de bal. Kawka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Przybułek speelt de bal door. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski probeert naar een medespeler te passen. Geppert rent richting de bal. Geppert schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Văn Quỳnh rent richting de bal. Văn Quỳnh geeft een lange en hoge pass. Zamojski bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski haalt uit met een fantastische trap. Carpentieri probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Văn Quỳnh geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Granha met een snelle inworp. Dawidowski rent richting de bal. Dawidowski geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Zamojski kopt de bal weg. Kargılı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamojski verovert de bal door een tackle van achteren. Zamojski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Arsenal Ryki - GoodGameLeague 1:0

69e minuut.
Zamojski is nu in balbezit. Przybułek met een sublieme pass. Tragarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Geppert is nu in balbezit. Geppert haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Koczur trapt de bal weg van het doel. Przybułek probeert de bal met de borst te controleren. Przybułek met een sublieme pass. Zamojski is nu in balbezit. Zamojski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Arsenal Ryki 53%, GoodGameLeague 47%.
Arsenal Ryki - GoodGameLeague 1:0