Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-14 19:37
  • Competitiewedstrijd: Friendly
  • Stadion: FC Norton Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 576
FC Norton Czarne Koszule
MTK_4-4-2_v2.0 Tactiek I_tac
50% Balbezit 50%
45% Spel op eigen helft 55%
18 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.8 gemiddelde waardering 36
good Schieten average
adequate Passen good
good Verdedigen good


5e minuut.
Jääger onderschept slim de pass. Jääger passt de bal zonder na te denken. Timiş rent richting de bal. Timiş met een sublieme pass. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Trocki passt de bal met de wreef. Fasano met een sublieme pass. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Norton - Czarne Koszule 0:1

9e minuut.
Trocki passt de bal in één keer door. Timiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Korczyk begaat een overtreding. Korczyk krijgt een gele kaart.

10e minuut.
Piñera geeft de bal voor. Jääger is nu in balbezit. Jääger geeft een lange en hoge pass. Laviano springt en kopt de bal. Mecchia werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!

14e minuut.
Klungelig pakt Siebers de bal. Trocki rent richting de bal. Trocki geeft een hoge lob. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita haalt uit met een fantastische trap. Saarelainen bokst de bal weg. Paal!

19e minuut.
Rossano controleert de bal met de borst. Laviano rent richting de bal. Laviano passt de bal in één keer door. Siebers bereikt de bal nog maar net als eerste. Siebers haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Piñera geeft een lange en hoge pass. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Biriktiren schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Biriktiren moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Biriktiren schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

27e minuut.
Laviano passt de bal zonder na te denken. Daar is Siebers, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vachromejevas bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano onderschept slim de pass. Laviano schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Norton - Czarne Koszule 1:1

30e minuut.
Timiş raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Urdea komt het veld opgelopen. Urdea met een snelle inworp. Jääger is nu in balbezit. Jääger geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Bărbulescu met een sublieme pass. Jääger geeft een hoge lob. Vachromejevas heeft problemen om de bal te vangen. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano haalt uit met een fantastische trap. Mecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Laviano is nu in balbezit. Laviano haalt uit met een fantastische trap. Mecchia bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Vaz verovert de bal door een tackle van achteren. Vaz geeft een lange en hoge pass. Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Dmochowski speelt de bal door. Zurita rent richting de bal. Met opzet legt Dmochowski zijn tegenspeler op de grond. Dmochowski krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Bărbulescu passt de bal zonder na te denken. Jääger is nu in balbezit. Jääger passt de bal met de wreef. Siebers heeft problemen om de bal te vangen. Siebers haalt uit met een fantastische trap. Mecchia probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Rossano bereikt de bal nog maar net als eerste. Rossano geeft een hoge lob. Klungelig pakt Trocki de bal. Zurita bereikt de bal nog maar net als eerste. Zurita schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Norton 45%, Czarne Koszule 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Norton - Czarne Koszule 1:1

46e minuut.
Hariton komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Siebers draait met de bal, schiet en ... Vachromejevas probeert de bal aan de voet te houden. Laviano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laviano schiet op doel. Mecchia maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Norton - Czarne Koszule 2:1

52e minuut.
Siebers is nu in balbezit. Micsoniu onderschept slim de pass. Micsoniu passt de bal met de wreef. Zurita rent richting de bal. Zurita schiet op doel. De bal raakt de paal. Saarelainen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Fasano passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Korczyk de bal. Hariton probeert naar een medespeler te passen. Laviano rent richting de bal. Laviano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Jääger bereikt de bal nog maar net als eerste. Acuña is nu in balbezit. Acuña geeft een hoge lob. Laviano is nu in balbezit. Laviano schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Siebers is nu in balbezit. Siebers schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Smagurauskas komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Jääger probeert naar een medespeler te passen. Vachromejevas rent richting de bal. Laviano onderschept slim de pass. Laviano draait met de bal, schiet en ... Mecchia probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Norton - Czarne Koszule 3:1

79e minuut.
Dmochowski rent richting de bal. Dmochowski geeft een hoge lob. Laviano kopt de bal weg. Bărbulescu geeft de bal voor. Laviano krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Dmochowski speelt de bal door. Vaz bereikt de bal nog maar net als eerste. Fasano onderschept slim de pass. Zurita rent richting de bal. Zurita haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Norton - Czarne Koszule 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Norton 45%, Czarne Koszule 55%.
FC Norton - Czarne Koszule 3:2